Muzica

#lupii #Adda #lansare single #single #videoclip

ADDA lanseaza un nou single! Urmareste in premiera videoclipul, aici

ADDA (Ada Alexandra Moldovan) a avut parte de un an plin! Dupa ce a lansat piesa "Vin sec" alaturi de Shift, a aparut ca si featuring pe Asasin, piesa lui Zhao, a scos si prima ei melodie vesela dedicata logodnicului ei - "Azi e ziua ta, iubire" si a lansat primul serial musical din Romania, "Starile ADDEI".

Artista nu se opreste insa aici! Aceasta lanseaza single-ul "Lupii", o piesa despre curajul de a-ti urma visele, indiferent de obstacolele intampinate, despre puterea de a continua pe drumul ales.

"Am scris piesa asta in cel mai greu moment din cariera mea, un moment in care toata lumea m-a trantit la pamant. M-am descurajat vazand ca anumiti oameni iti sunt aproape doar cand esti bine si uita de tine cand esti jos. M-am intristat sa vad cata ura si judecata exista intre oameni. Piesa asta e de fapt o rugaciune, din versuri reiese ca ciobanul e de fapt, Dumnezeu. Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am inceput sa scriu Lupii, am vrut sa ma las de muzica, dar in timp ce puneam pe hartie "da-mi putere sa mai cant, ca sa nu mai curga lacrimi pe pamant" mi-am dat seama ca nu vreau cu adevarat asta. Mi-am dat seama ca eu scriu muzica pentru oameni, ca sa se regaseasca in stari si sentimente si sa le transmit intr-un fel sau altul ca nu sunt singuri, ca si altii trec prin intamplari similare. Si vreau sa le spun ca orice s-ar intampla, totul o sa fie bine, ca nu trebuie sa renunte la visele lor, indiferent de ce greutati intampina!", a declarat ADDA.

Versurile melodiei compusa de ADDA au fost inspirate din folclor.

Povestea videoclipului e una pe cat de simpla, pe atat de intalnita: lupta dintre bine si rau. Si desi ADDA pare ca iti canta numai piese triste, tot ea vine si iti spune ca binele invinge, fara exceptie! In videoclip lupii sunt reprezentati de catre Georgiana Tudorache si Pyciu, iar oitele sunt reprezentate de catre Dana, Alex si Razvan Doroftei – intruchiparea binelui si frumosului pe pamant.

Urmareste aici videoclipul "Lupii" – ADDA:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea