Muzica

#nas #amy winehouse #cherry wine #piesa noua amy winehouse #single nou amy winehouse

A fost lansata piesa "Cherry Wine" (Nas feat. Amy Winehouse)- VIDEO

"Cherry Wine" reprezinta o colaborare dintre Nas si regretata Amy Winehouse si a devenit disponibila online.

Melodia a fost inregistrata inca din 2008, dar a avut premiera ieri, 5 iunie, la BBC Radio 1 si va fi inclusa pe albumul lui Nas, intitulat "Life Is Good", care va aparea in magazine in curand, pe data de 17 iulie.



"Cherry Wine" reprezinta cea de-a doua colaborare dintre cei doi artsiti, prima fiind "Like Smoke"- piesa ce a fost inclusa pe albumul post mortem al lui Amy Winehouse, intitulat "Lioness: Hidden Treasures".

Nasir bin Olu Dara Jones, cunoscut sub numele de Nas, este un rapper si actor american, iar albumul sau de debut, "Illmatic" (1994) a fost primit cu entuziasm de critica de specialitate.

Amy Winehouse, care a decedat anul trecut la varsta de 27 de ani se numara printre artistii de marca ai Angliei, imbinand in muzica stiluri precum soul, jazz sau R&B. Albumul ei de debut, intitulat "Frank", a fost nominalizat pentru Mercury Prize, iar pe data de 14 februarie 2007, Amy a primit premiul BRIT Award pentru cel mai bun artist feminin.

Foto: hiphop-n-more.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea