Muzica

#axl rose #guns nroses #slash #november rain #GNR # Izzy Stradlin #Use Your Illusion #Estranged #Sweet Child O' Mine

8 lucruri pe care nu le stiai despre Guns N' Roses

Axl Rose, faimosul solist al la fel de celebrei trupe Guns N'Roses, a implinit azi varsta de 50 de ani. Profitam de acest prilej pentru a trece in revista cateva lucruri inedite despre el si Guns N'Roses.



1. Guns N' Roses a luat fiinta prin alaturarea unor muzicieni din doua formatii. Pe de-o parte, Axl Rose si Izzy Stradlin , care au activat in trupa Hollywood Rose, in timp ce Tracii Guns, Ole Beich si Rob Gardner au cantat in L.A. Guns. De altfel, L.A. Guns a avut ocazia sa concerteze si la Bucuresti, in 2010, pe scena din Piata Constitutiei.

2. Slash, fostul chitarist al grupului, este un mare iubitor de reptile. La un moment dat, colectia lui numara peste 20 de serpi, alaturi de care a aparut in numeroase videoclipuri si sesiuni foto. Odata cu nasterea fiului sau (2002), Slash a fost nevoit sa renunte la acest hobby periculos.

3. Desi celebra balada " November Rain " a fost lansata in 1992, ca single de pe albumul " Use Your Illusion I", se pare ca la aceasta piesa Axl Rose a inceput sa lucreze inca din anul 1983, in perioada in care rockerul canta alaturi de trupa Hollywood Rose.

4. Numele real al lui Slash este Saul Hudson. Ola Hudson, mama chitaristului, a fost designer vestimentar, printre clientii sai cantaretul britanic David Bowie.

5. Axl Rose chiar a sarit in apa in videoclipul " Estranged ". Spre bucuria lui, nu a mai fost nevoie sa se traga mai multe duble.

6. "Axl Rose amentinta de trei ori pe saptamana ca paraseste trupa", declara intr-un interviu Bob Clearmountain, un inginer de sunet care a avut ocazia sa colaboreze cu cei de la Guns N' Roses.

7. Videoclipul piesei "November Rain" a costa peste 1, 5 milioane de dolari. Pentru personajul feminin, interpretat de modelul Stephanie Seymour, a fost comandat un sicriu special, cu un pret la fel de special: 8.000 de dolari.

8. Axl Rose a compus "Sweet Child O' Mine" in cinci minute. Piesa a fost compusa cu gandul la Erin Everly, cea cu care avea sa se casatoreasca in anul 1990. La mai putin o luna de la ceremonie, Erin Everly a inaintat actele de divort.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea