Muzica

#muzica #melodii #melodii afrodiziace #seara romantica

6 melodii afrodiziace pentru o seara romantica in doi

Ai venit mai devreme de la serviciu special pentru a pregati o cina prin care sa-i arati cat de mult il apreciezi. Apoi ai desfacut o sticla de vin, ai aprins cateva lumanari, iar momentul vostru romantic pare sa fi inceput cu dreptul. Totusi, parca lipseste ceva, nu? Ei da, ce-ai zice de cateva melodii care sa va dea un boost de inspiratie pentru a va desfasura mai departe in dormitor in cele mai bune conditii?

Iata cateva melodii afrodiziace excelente pentru o seara romantica in doi, exact ca in filme.


1. Enigma - "Return to Innocence"

Piesa "Return to Innocence" este numai buna sa va stimuleze imaginatia. Efectul romantic este garantat cu aceasta melodie. Nici nu trebuie macar sa va ridicati de la masa, simturile voastre sunt deja incitate. Enigma este formatie de muzica electronica, infiintata in anul 1990 de romanul Michel Cretu.


2. Serge Gainsbourg & Jane Birkin - "Je t'aime ... Moi, non plus"

Simti? Asa, usor, sopteste-i cat de mult il iubesti in timp ce va impreunati in miscari din ce in ce mai senzuale. Cu siguranta ca Serge Gainsbourg si Jane Birkin au facut multe cupluri fericite odata cu lansarea acestui hit mondial.


3. Righteous Brothers - "Unchained Melody"

Una din piesele de referinta atunci cand va apuca romantismul. Asa ca ce poate fi mai frumos decat aceasta balada pe care i-o poti dedica lui, invitandu-l la dans. De aici incolo, saruturile vor tine loc vorbelor, iar atingerile senzuale vor dezlantui pasiunea din voi. Aceasta piesa este unul din marile hituri ale formatiei Righteous Brothers.


4. Bill Medley & Jennifer Warnes - I've had the time of my life

De cate ori nu te-ai visat drept Baby atunci cand plangeai la "Dirty Dancing"? Ei bine, il ai in fata pe Johnny al tau, iar asta e dansul vostru. Un moment magic oferit de aceasta piesa superba, care va face sa va redescoperiti, daca nu ati facut-o pana acum.


5. Bon Jovi - "Bed of roses"

O balada rock care va trimite cu gandul la patul matrimonial, numai bun de tapetat cu petale de trandafiri. Exact pe refren ai grija sa-l strangi la piept si sa-i arati astfel cat de mult inseamna pentru tine.


6. Boyz II Men - "I'll make love to you"

Un hit clasic si romantic! Numai titlul te trimite cu gandul la seara perfecta dintre voi doi. Inchide ochii si lasa-te invaluita de bratele lui, in timp ce capul iti aluneca usor la pieptul sau.



Sursa foto: discountqueens.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea