Muzica

#madonna #justin timberlake #paul mccartney #diana ross #aerosmith #super bowl #finala Super Bowl #prestatii live

5 prestatii live memorabile in finala Super Bowl

Finala Super Bowl, unul dintre cele mai vizionate evenimente sportive ale anului, este un bun prilej de a urmari, pe langa confruntari inedite pe teren, si o serie prestatii de exceptie. Pe lista celor care au sustinut recitaluri in pauza acestei competitii se numara nume mari ca Paul McCartney, Aerosmith sau Justin Timberlake.


'N Sync si Britney Spears isi unesc fortele cu Aeromith (2001)

Finala Super Bowl din 2001 a marcat intalnirea dintre doua generatii de muzicieni. Seara a inceput cu trupa 'N Sync interpretand hit-ul "Bye, Bye, Bye". Pe urma, pe scena au aparut veteranii de la Aerosmith care au propus publicului o varianta inedita a piesei "Walk This Way" cantata alaturi de Britney Spears, Mary J. Blige si Nelly.


Justin Timberlake, Janet Jackson si sanul dezgolit (2004)

Fara indoiala, cea mai comentata prestatie ramane cea din 2004, in care Janet Jackson si Justin Timberlake au oferit un show de neuitat. Timberlake a atins costumul foarte stramt al surorii lui Michael Jackson, care s-a "defectat" brusc, scotand la vedere un san, impodobit cu o bijuterie.


Paul McCartney, o alegere mai "cuminte" pentru finala Super Bowl din 2005

In incercarea de a se reabilita in fata milioanelor de telespectori oripilati de show-ul din anul precedent, organizatorii au ales pentru editia din 2005 un artist "mai serios". In fata zecilor de mii de spectatori prezenti pe stadionul Alltell din Jacksonville, Sir Paul McCartney a intepretat un colaj format din "Drive My Car", "Get Back", "Live and Let Die" (de pe coloana sonora a filmului omonim din seria "James Bond), incheind apoteotic cu "Hey Jude".


Diana Ross a decolat cu elicopterul de la finala din 1996

In pauza finalei Super Bowl din 1996, Diana Ross a readus in atentia publicului doua dintre hiturile din perioada The Supremes ("Baby Love", "You Keep Me Hangin' On") si a dovedit ca, desi epoca sa de glorie a apus, inca mai poate parasi scena ca un superstar, la bordul unui elicopter.


Madonna, show grandios in finala Super Bowl 2012

Madonna si-a facut aparitia la finala Super Bowl de anul trecut defiland intr-un car tras de soldati romani. Costumata in zeita, Madonna s-a ridicat de pe tronul ei si a intepretat faimoasa "Vogue". Show-ul a fost continuat de "Music", piesa cantata alaturi de cei doi membri ai trupei LMFAO. Din show-ul sau n-au lipsit nici "Like a Prayer" si recentul "Give Me All Your Luvin".



Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea