Muzica

#rolling in the deep #someone like you #Turning Tables #adele #skyfall #cantece adele #chasing pavements

5 cele mai bune cantece ale lui Adele

Astazi, Adele se bucura din plin de statutul de fenomen mondial in muzica. Tanara stea a devenit cunoscuta in 2008 in Marea Britanie, atunci cand a lansat albumul de debut "19", care marca varsta sa de la acea vreme. Pentru acest album, artista a primit si doua premii Grammy la cea de a 51-a editie, pentru "Cel mai bun artist debutant" si "Cea mai buna voce pop". Insa succcesul international a venit in 2011, odata cu lansarea celui de-al doilea album "21", cu trei hituri consecutive in topurile americane. Iata cele mai bune 5 cantece ale lui Adele, potrivit about.com.


1. Rolling In the Deep

"Rolling In the Deep" este cantecul care a transformat-o pe Adele intr-un superstar pop in SUA. Criticii spun ca melodia are cate putin din toate genurile: pop, blues, disco si gospel, de aceea a ajuns la inimile atator fani. Cantecul s-a vandut in aproape 6 milioane de copii numai in SUA si a fost numaul 1 in Billboard Hot 100 timp de 7 saptamani. Piesa a fost recompensata si cu un premiu Grammy in 2012 pentru "Cantecul Anului".


2. "Someone Like You"

O emotionanta balada de dragoste, "Someone Like You" a fost scrisa de Adele in urma unei despartiri care a marcat-o profund. Spune ca compus-o pentru a se simti impacata cu ea dupa doi ani petrecuti alaturi de fostul iubit. In 2011, pe scena "Brit Awards" dupa ce a interpretat melodia, Adele era sa izbucneasca in lacrimi. Piesa a stat timp de 5 saptamani in varful clasamentului Billboard Hot 100.


3. "Chasing Pavements"

A fost hitul care a adus-o pe Adele in atentia publicului, ajungand numarul 2 in topurile din Marea Britanie. In 2009, "Chasing Pavements" a fost nominalizat si la "Record of the Year" si "Song of the Year". In acel an insa Adele a castigat numai la categoriile "Best New Artist" si "Best Female Pop Vocal".


4. "Turning Tables"

Hitul fost scris de Adele in colaborare cu Ryan Tedder, iar de productie s-a ocupat Jim Abbiss, cel care le-a lansat albumul si celor de la Arctic Monkeys. "Turning Tables" s-a nascut in urma unei dispute dintre Adele si fostul iubit.


5. "Skyfall"

Desi a ezitat la inceput pentru a interpreta urmatoarea melodie "James Bond", Adele a declarat la sfarsit ca a fost o experienta placuta. Unde mai pui ca a castigat si premiul Oscar la inceputul acestui an la categoria "Best Original Song".

Sursa foto: sheilagranger.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea