Muzica

#red hot chili peppers #Red Hot Chili Peppers la bucuresti #bilete Red Hot Chili Peppers

130 de lei, cel mai ieftin bilet la concertul Red Hot Chili Peppers

Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers ce va avea loc pe 31 august 2012, la National Arena din Bucuresti, sunt disponibile incepand de azi pe myticket.ro.


Vor exista urmatoarele categorii de bilete: 130 (Gazon), 275 ( Gold Circle ), 155, 185, 215, 265, 305, 375, respectiv 495 lei. Saptamana aceasta biletele vor putea fi achizitionate online, de pe myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

Cei care isi achizitioneaza online biletul pentru concertul Red Hot Chili Peppers vor avea parte de o reducere de 50% din pretul integral al unui abonament de B’Estfest Summer Camp (mai precis 132.5 lei). Promotia este valabila in perioada 13-20 decembrie 2011 .

Concertul este primul pe care Red Hot Chili Peppers il sustine in Romania. Show-ul face parte din turneul “I’m With You Tour”, care a debutat in vara acestui an.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea