Muzica

#anul nou #revelion #melodii revelion #melodii anul nou

10 piese pentru petrecerea de Revelion

Au mai ramas doar cateva zile pana la Revelion si deja au inceput pregatirile. Ai decis ca anul acesta sa fii gazda petrecerii de Revelion? Vrei ca petrecerea ta sa fie inedita?

Cu siguranta ai nevoie de muzica potrivita, care sa-i tina in priza pe invitatii tai pana dimineata.

Iata cele mai bune piese pentru petrecerea de Revelion!

1 Rolling Stones - "Start Me Up"

Chiar daca invitatii tai nu sunt fani ai muzicii rock si nici nu au copilarit cu muzica celor de la Rolling Stones, "Start Me Up" ar putea fi o piesa foarte buna pentru inceputul unei petreceri de Revelion.



2 Black Eyed Peas - "Let’s Get It Started"

Daca Rolling Stones nu a reusit sa dezmorteasca pe toata lumea, cu siguranta Black Eyed Peas va reusi sa dea drumul petrecerii cu piesa "Let's Get It Started".



3 REM - "It’s The End of the World As We Know It"

Anul acesta s-au tot facut speculatii cum ca in 2012 vine Apocalipsa. Amuza-ti prietenii cu o piesa despre sfarsitul lumii direct de la REM!



4 Daft Punk - "One More Time"

Cine nu-si aduce aminte de "One More Time", piesa care se auzea la toate radiourile si in toate cluburile la inceputul anilor 2000? Prietenii tai se vor bucura, cu siguranta, sa o reasculte.



5 AC/DC - "Shook Me All Nigh Long"

Lasa-ti prietenii sa se dezlantuie pe o piesa rock!



6 Europe - "Final Countdown"

Cand simti ca deja lumea a inceput sa se pregateasca pentru venirea noului an, este momentul sa le faci o surpriza cu supercunoscuta piesa a celor de la Europe.



7 ABBA - "Happy New Year"

ABBA si ramurelele de vasc sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a apropia cuplurile si pentru a le invita subtil la un dans, binevenit dupa atata agitatie.



8 U2 - Happy New Year

De la rockerii irlandezi vine o piesa numai buna tot pentru indragostiti. Nu uita sa o incluzi in playlist!



9 Bee Gees - "Stayin' Alive"

Vrei ca invitatii tai sa nu adoarma nici la ora 4 dimineata? Iti recomandam "Stayin' Alive" de la Bee Gees pentru a-ti trezi invitatii din amorteala.



10 Village People - "YMCA"

Trebuie sa recunoastem ca piesa celor de la Village People este una dintre cele mai antrenante piese din istoria muzicii. Chiar daca ti s-ar putea parea nepotrivita pentru petrecerea de Revelion, prietenii tai se vor distra incercand sa imite miscarile membrilor formatiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea