Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #Luna Noua #predictii #zodii #pesti #astrologie

Horoscop 11-17 martie 2024. Luna noua in Pesti aduce creativitate, emotii puternice si misticism

Ultima saptamana in Pesti vine cu sentimente controversate pentru zodii. Nu vei sti daca sa razi sau sa plangi, ori ambele, daca sa visezi cu ochii deschisi sau sa renunti la visele tale. Asemeni zodiei care isi pune amprenta in aceasta saptamana asupra tuturor semnelor zodiacale, te vei comporta si tu. Nu te impotrivi sentimentelor tale. Lasa-le sa curga lin, precum inoata pestii prin apa si accepta-le asa cum vin. Cel mai bine este sa-ti stabilesti intentiile in jurul pacii interioare a conexiunilor iubitoare si a viziunii tale asupra paradisului creativ, mistic sau emotional.

 

Iata ce ti-au pregatit astrele, in functie de zodie, pentru saptamana 11-17 martie 2024!

Berbec

Toata actiunea din aceasta saptamana se petrece in zona ta de zen, in zona de vise si relaxare. Nu este o saptamana in care sa exagerezi. Pastreaza acest lucru pentru sezonul tau, care incepe in curand. Aceasta perioada este despre reincarcare, investigarea viselor tale si urmarea fericirii tale. Esti interesat de new age, de mistica moderna, de meditatii artistice? Acum este momentul tau! Stabileste-ti intentiile de a te manifesta in jurul acestor teme, precum si a sensibilitatii emotionale, a deschiderii si, in cele din urma, a renuntarii la obstacole sau sentimente invechite de care te-ai incapatanat sa te agati. Relaxeaza-ti mintea, corpul si spiritul! Stabileste-ti intentiile in jurul tuturor lucrurilor de dincolo de problemele realitatii lumesti.  

Taur

Cum Jupiter, planeta expansiunii, si Uranus, planeta schimbarilor bruste, se apropie de o fuziune in aprilie, configuratia acestora pot fi deja evidente in viata ta. Acesta este un cap de afis al anului si se intampla in semnul tau, asadar te indeamna sa faci acel salt de credinta si sa mergi inainte. Imbratiseaza cresterea noua, pozitiva sau orice directie sau schimbare frumoasa pe care o intalnesti in cale. Saptamana aceasta, Luna se reseteaza in sfera ta de prieteni si grupuri, asa ca aduna-te cu echipa ta duminica pentru o sesiune de manifestare sau de degustare (sau ambele) si impartasiti-va visele si planurile. Stabileste-ti intentiile in jurul punerii la punct si bucurandu-te de simturile tale, de bunul gust si de o chemare superioara, daca ai una.

Gemeni

Aceasta perioada este punctul zero pentru manifestarea carierei, deoarece Luna Noua se reseteaza in sfera ta profesionala si in cea care se confrunta cu publicul. Care sunt visele si viziunile tale pentru viitor? Ce te vezi realizand, experimentand si influentand? Si ce fel de mediu te sustine cel mai mult? Este timpul sa crezi si sa creezi! Poate fi vorba de o reimprospatare totala a brandului, de a aduce mai multa valoare intr-un anumit domeniu, de a-ti schimba radical cariera sau de a imbina munca si starea de bine. Orice ar fi, stabileste-ti intentiile, scrie sau deseneaza-ti viziunea si apoi actioneaza pe parcursul intregii saptamani pentru a-ti implini dorintele.  

Rac

Extinderea orizonturilor tale este in meniul manifestarii sub razele Lunii noi. Viseaza la plaje si locuri acvatice inca nedescoperite si creeaza-ti propria aventura. Ce domenii ale vietii esti gata sa explorezi, sa studiezi sau sa te ocupi pentru a-ti extinde realitatea? Daca nu esti pregatit sa iti parasesti cuibul confortabil si familiar chiar acum, nu-i nimic; aceasta este perioada pentru a visa. Stabileste-ti intentiile, fa cateva cercetari, interiorizeaza aceste lucruri si pune-te pe treaba, chiar daca este vorba de o cautare pe internet si de notarea ideilor. Acest intreg sezon este unul al curgerii, iar ca semn de apa, asta este ceea ce esti tu, asa ca iti sta foarte bine. Continua si nu lasa frica de schimbare sa te opreasca sa iti urmezi cursul natural.

Leu

Pune-ti cea mai buna muzica si schema de lumini. Luna noua in Pesti creativi se reseteaza in zona ta de intimitate! Acesta este momentul tau sa visezi la cel mai bun scenariu pentru toate lucrurile legate de domul placerii. Daca exista costume, personaje si cele mai bune unghiuri ale tale, ei bine, asta se potriveste perfect pentru Leu. Cum vrei sa-ti fie servite si experimentate cele mai profunde conexiuni? Cum vrei sa fii primit si cum vrei sa-ti exprimi cele mai profunde dorinte? Reflecta in acest sens si scrie dorintele, creeaza un vision board sau improvizeaza ceea ce iti vine in minte. Mergi cu sentimentele tale, nu doar cu capul, desi stim cu totii ca mintea poate fi un jucator important in materie de placere!

Fecioara

Ne aflam la punctul zero pentru a manifesta dorintele din sfera relationala a Fecioarelor. Asadar, scrie o lista suprema de dorinte pentru aceasta portiune delicioasa a experientei tale de viata. Ce doresti sa simti, sa impartasesti, sa chemi sau sa cultivi? Acum este momentul sa canti cantecul de sirena, sa lucrezi la mojo-ul tau, sa dai drumul viselor si sa iti dechizi inima. S-ar putea sa te afli deja in parteneriatul tau perfect, asa ca bucura-te de unitatea impartasita in luna noua de si lasa-te purtat de dragoste. Dubleaza-ti intentiile de Luna Noua, reafirmandu-ti viziunea, dorinta si angajamentele in cele mai semnificative intalniri individuale.

Balanta

Munca si starea de bine fuzioneaza pe masura ce luna noua se reseteaza in aceasta sfera. Timpul liber, odihna, armonia si frumusetea sunt elemente care contribuie la a te simti cel mai bine. Asadar, stabileste-ti intentiile pentru ceea ce stii ca ai nevoie si pentru cele in care esti gata sa te angajezi. Pe masura ce planeta care te guverneaza, Venus, introduce elementul de frumusete si placere pentru a se manifesta in mediul tau de lucru incepand de luni, acest lucru se dubleaza. Sensibilitatea este un factor cheie sub aceste ceruri, asadar fii bland cu tine si cu ceilalti. Cu acest efect de spargere a limitelor, este usor sa captezi energiile celorlalti, asadar asigura-te ca cultivi apropierea cu cei care iti ofera o influenta pozitiva si blanda. Per total, vei avea parte de o saptamana frmoasa si creativa.

Scorpion

Lasa-te purtat de val, Scorpionule. Luna noua se reaseaza in zodia sora de apa, Pesti, trimitand valuri de deschidere oceanica, empatie si iubire spre tine, daca alegi sa accepti livrarea! Aceasta este o influenta creativa si romantica, asadar stabileste-ti intentiile in jurul inimii, a exprimarii creative de sine, a ceea ce faci de placere si a copiilor tai, daca esti parinte. Cum doresti sa experimentezi aceste aspecte ale vietii in urmatorul an? Scrie, deseneaza sau vizualiza, apoi imagineaza-te traind acel vis in momentul prezent. Impleteste magia viselor in realitatea zilnica si vei avea o saptamana stralucitoare si un viitor desprins parca din filmele tale preferate. 

Sagetator

Casa si caminul gazduiesc luna noua din aceasta saptamana, asadar apeleaza la viziunea ta pentru pace interioara, fericire domestica si un mediu care iti hraneste spiritul. Scrie pana la zece intentii si ia in considerare crearea unui altar simplu sau a unui ritual pentru a-ti marca angajamentul. Acest plasament iti provoaca semnul sa renunte la intelectualizare si te face sa simti totul foarte profund. Daca un eveniment sau o persoana te stimuleaza intr-un peisaj mai emotional, lasa-te purtat de el mai degraba decat sa te opui. Sentimentele tale sunt intelectuale, ce iti comunica ele? Ce ai nevoie sa comunici si sa impartasesti cu ceilalti care iti populeaza spatiile private? Fii creativ si vezi ce-ti rezerva viitorul. S-ar putea sa nu aiba sens acum, dar ar putea genera arta, conversatii si concepte interesante.

Capricorn

Ambitiile locale domina in aceasta saptamana, pe masura ce Luna Noua se reaseaza in sfera ta de legaturi de vecinatate. Cu o influenta acvatica si creativa, gandeste-te cum ai fi cel mai bine sustinut pe o raza imediata si ce ai putea face pentru a cultiva aceasta realitate. Poate fi ceva mic, cum ar fi sa pornesti o conversatie sau sa accepti locul in care te afli in preznt. Sau mediu, prin implicarea intr-un eveniment comunitar. Sau poate sa mergi pana la capat si sa incepi tu insuti ceva nou. Un curs de arta obisnuit, un curs de creatie sau poate doar sa te simti in centrul naturii decat sa stai in interior. Incearca o practica de constientizare in timp ce iti face treburile sau in timpul zilei, observand frumusetea subtila din jurul tau, in arhitectura, natura, oameni si interactiunile observate. Simte-o mai degraba decat sa judeci ceea ce vezi. Scrie-ti intentiile pentru aceasta sfera si angajeaza-te sa le realizezi in acest an.

Varsator

Manifestarea sub razele lunii noi este in ton cu acest sezon al Pestilor empatici si mistici. In sfera valorilor personale, a banilor si a bunurilor, este timpul sa vizualizezi si sa stabilesti intentii in jurul acestor teme. O activitate secundara creativa, o schimbare in modul in care castigi sau o intreaga noua realitate in aliniere cu cele mai inalte valori ale tale? Venus, planeta frumusetii si a dorintei, se alatura luptei, accentuand si mai mult placerea in jurul creatiei, castigului si a ceea ce iti place la un nivel foarte personal si poate privat. Farmecul si abilitatile tale sociale sunt un atu in acest moment, asadar culege roadele conexiunilor tale sociale. Scrie intr-un carnet sau pe o hartie pana la zece intentii, pentru a scoate ideile, pentru a le vizualiza si apoi treci la actiune pe tot parcursul saptamanii.

Pesti 

Pesti, este timpul sa-ti vizualizezi visul posibil. Acum si aici este momentul in care iti multiplici de 10 ori viziunea cea mai pretioasa si cea mai valoroasa, stabilindu-ti intentiile si mojo-ul pe luna noua din semnul tau zodiacal. In timp ce Venus, planeta iubirii se indreapta spre Pesti marti, continua sa faci conexiuni intr-un mod care creeaza genul de experienta care iti sustine cea mai buna viata. Esti un semn receptiv, asadar fii constient de modul in care energia ta se schimba ca raspuns la ceilalti si cultiva-ti anturajul pentru a amplifica reciproc pe cei cu care iti imparti timpul, gandurile si energia. Scrie pana la zece intentii pe care esti dispus sa le primesti in viata ta. Apoi creaza un ritual simplu sau un vision board pentru a le ancora si mai mult in realitate. Esti la mare cautare, deoarece relatiile de tot felul sunt favorizate in urmatoarea perioada, asadar alege cele mai autentice persoane care iti doresc ce e mai bun pentru tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro