De prin lume adunate

#tigari #trabucuri #pipe #tutun #magazine #brichete #bauturi

Tobacco shop in Bucuresti

Tutunuri speciale, trabucuri cubaneze si tigari din foi si lichioruri fine sunt doar cateva dintre delicatesele cu care tutungeriile de altadata, tabacco shopurile de azi ne imbie sa le trecem pragul. Fumator inrait sau doar pasiv, merita sa intri intr-un astfel de magazin doar pentru aromele speciale ale tutunurilor. Daca esti fumator, cu atat mai rau pentru buzunarele tale, pentru ca vei vrea sa incerci toate sortimentele de tigari si nu vei pleca acasa cu mana goala.

Selgros

Magazinele Selgros au special amenajat un raion tabac-shop unde puteti gasi o mare varietate de tigari internationale, trabucuri, tigari de foi, pachete sau doze cu tutun maruntit, tutun pentru pipa si hartie pentru tigarete, bucuresti in Baneasca, Berceni si Pantelimon.

Unirea Shopping Center

In Aripa Splai veti gasi un tobacco shop mic dar cu o oferta destul de mare. De aici puteti cumpara tutunuri speciale pentru pipa (Peterson, Mac Baren, WO Larsen, Skandinavik sau Captain Black), pipe si accesorii pentru pipa, brichete , diverse sortimente de tigari aromate, brichete sau aparate de rulat tigarile.

Preturile pornesc de la 30-40 de lei pentru tutunurile speciale pentru pipa si pot ajunge la 200-300 de lei pentru seturile cadou, care contin pipe, tutun, brichete si alte accesorii. In Unirea Shopping Center se mai gasesc tutunuri si in magazinele cu vinuri.

World of Cigar

World of Cigar de pe Calea Victoriei este considerat cel mai bun magazin de acest fel. Este un magazin micut, dar aranjat frumos. Aici veti gasi trabucuri, tigari cu diferite arome, tutun si alte accesorii pentru pipa, pipe, brichete, cutii pentru trabucuri si alte multe alte accesorii.

Magazinul se mandreste cu 60 de sortimente de trabucuri, printre care Santa Damiana Cigars, La Corona , Romeo y Julieta, H. Upmann sau Troya. Dintre tigari veti gasi Cafe Creme, Swisher Sweets, King Edward The Seventh sau Captain Black.

Preturile pornesc de la 30 de lei si pot ajunge si la 80 de lei pentru tutunurile speciale pentru pipa. Magazinul World of Cigar se gaseste pe Calea Victoriei la numarul 222, iar informatii puteti obtine la numarul de telefon 021.313.42.00.

El Unico

El Unico deluxe tobacco este un magazin de tabac din Baneasca Shopping City. Magazinul este mobilat intr-un stil extravagant pentru a face experienta fumatului de neuitat. Si-a castigat reputatie prin furnizarea de trabucuri autentice, cubaneze, de prima calitate.

La El Unico va puteti bucura de experienta unui trabuc de calitate in zona de degustare, mobilata cu fotolii de piele si cu umidor pentru client. Atmosfera relaxanta, cu muzica in surdina este perfecta pentru a savura un trabuc impreuna cu prietenii.

Lizar Tobacco & Liquor Store

Lizar este un magazin cu bauturi, tutun si diferite accesorii pentru fumat. Aici vei gasi gasi sortimente de bautura, de la bitter si vermouth, brandy, coniac, lichior, pana la vin, vodka si whisky. Oferta de tutun este si ea generoasa. De la clasicele tigari cu arome, pana la tigari de foi, trabucuri, tutun de narghilea, tutun de pipa si tutun de tigari. Veti gasi si o serie de accesorii pentru pipa si tutun, brichete, accesorii pentru vin si chiar pahare speciale pentru bauturi fine.

Preturile incep de la 20 de lei pentru vermouth, 50 de lei pentru brandy, 60 de lei pentru lichior, 34 de lei tutunul pentru pipa, 6 lei tigarile de foi si pot ajunge la 100 de lei trabucurile, 600 de lei lichiorurile si 3100 de lei whisky-urile speciale. Magazinul se gaseste pe strada Radu Beller, la numerele 3-5, in incinta Pietei Dorobanti.

Nic Classic

Nic Classic este un magazin cu produse de lux, specializat pe bauturi, trabucuri, tutunuri si pipe. Aici vei mai gasi si brichete Zippo si Ronson, seturi cadou cu pipe si diverse tutunuri, vinuri fine si accesorii pentru bauturi. Oferta este foarta variata si cuprinde peste 60 de sortimente de tutunuri, trabucuri si tigari si peste 30 de modele de pipe (drepte, curbate, negre sau brune). Nic Classic se afla pe strada Radu Beller, vis-a-vis de Piata Dorobanti.

Alte magazine de tabac

Tutunuri si alte accesorii pentru fumat veti gasi si in tabac-shopurile din magazinul Victoria (la parter), City Mall (la etajul 1), Vitan Mall (la subsol), Plaza Mall (la subsol), Auchan, Cora Pantelimon, Fonzi, Tornado si Pavilionul H din Herastrau.

Magazine online

In Romania exista si cateva site-uri de unde va puteti procura tigari speciale, trabucuri si pipe. Dintre acestea cele care au gama mai bogata de produse sunt supercadouri.ro si myman.ro. De la aceste magazine puteti comanda online tigarete, tutun de pipa, trabcuri, tigari de foi, brichete, pipe si accesorii pentru pipe, narghilele si tutun special pentru narghilea, humidoare si accesorii pentru trabuc.

Preturile incep de la 70 de lei pentru tigarete, 24 de lei pentru tutun de pipa, 8 lei pentru trabucuri si pot ajunge la 46 de lei tutunul pentru pipa, 800 de lei pentru pipe si 260 de lei tigarile de foi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea