Fotografii de la cititori

#fotografii de la cititori #relaxare #buchet flori

Fotografia saptamanii. Lucrurile mici ce apar in calea ta te scapa de stres!

Sase romani din zece sunt stresati, arata statisticile. In aceste conditii, Acasa.ro isi propune ca, saptamanal, sa le ofere cititorilor un moment de relaxare, moment la care puteti contribui si voi! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o fotografie care va duce cu gandul la relaxare, va face sa zambiti, va aminteste de un moment placut. Astazi, cititoarea noastra Nicoleta Sima se alatura demersului nostru.
 

Zile stresante, pline de griji, probleme ce nu mai contenesc, dar... daca stii sa "vezi" in jurul tau, intr-o clipita poti uita de ele. Priveste in jur si bucura-te de lucrurile mici ce apar in calea ta.

In imagine un "buchet" de flori, mici bucurii colorate, in fata unei florarii. Fusese o zi grea si apasatoare, mersesem cu mama la doctor si vestile nu erau imbucuratoare. Mergand pe strada ingandurata, privirea mi-a fost atrasa de aceste flori si pentru o clipa am zambit. Si a fost de bun augur, problemele mamei s-au rezolvat cu bine.

Primavara frumoasa si fara stres!

Trimite si tu o fotografie draga tie pe imagini@acasa.ro, insotita de o scurta de descriere. Cele mai frumoase imagini vor fi publicate in fiecare luni, pe Acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea