Fotografii de la cititori

#fotografii de la cititori #vacanta #vama veche #mare #1 mai

Fotografia saptamanii. Cu gandul la 1 Mai, la vacanta, la Vama...

Sase romani din zece sunt stresati, arata statisticile. In aceste conditii, Acasa.ro isi propune ca, saptamanal, sa le ofere cititorilor un moment de relaxare, moment la care puteti contribui si voi! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o fotografie care va duce cu gandul la relaxare, va face sa zambiti, va aminteste de un moment placut. Astazi, cititoarea noastra fidela Andra ne impartaseste trei fotografii care cu siguranta vor trezi nostalgii fiecaruia dintre noi.

 

Pentru Sarbatorile Pascale, meteorologii au anuntat vreme mohorata, lucru care nu ne impiedica totusi sa speram la cateva raze de soare. Cu atat mai mult, nu putem concepe ca in minivacanta de 1 Mai sa nu avem parte de vreme frumoasa. Mai ales ca multi dintre noi deja si-au facut planuri sa mearga la mare, principala destinatie din tara fiind Vama Veche, sinonima cu relaxare, tinerete, libertate, nonconformism.

"Indiferent ca anul acesta vedeti marea de 1 Mai sau in lunile urmatoare va doresc distractie placuta!"

Trimite si tu o fotografie draga tie pe imagini@acasa.ro, insotita de o scurta de descriere. Cele mai frumoase imagini vor fi publicate in fiecare saptamana, pe Acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea