Fotografii de la cititori

#relaxare #fotografii #fotografia saptamanii

Fotografia saptamanii. Azi: Tu cum iubesti de Dragobete?

Sase romani din zece sunt stresati, arata statisticile. In aceste conditii, Acasa.ro isi propune ca, saptamanal, sa le ofere cititorilor un moment de relaxare, moment la care puteti contribui si voi! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o fotografie care va duce cu gandul la relaxare, va face sa zambiti,  va aminteste de un moment placut.

Prima fotografie a rubricii inaugurate astazi pe Acasa.ro, de Dragobete, este din Florenta, unul dintre orasele cele mai romantice din lume. Imaginea a fost surprinsa de cititoarea noastra Marina Matei, care a ales Florenta ca destinatie de vacanta in august 2013. Despre aceasta vacanta isi aminteste de fiecare data cu drag, dar ce-i drept, iubirea poate fi sarbatorita in orice zi!

 

 

Trimite si tu o fotografie draga tie pe imagini@acasa.ro, insotita de o scurta de descriere. Cele mai frumoase imagini vor fi publicate in fiecare luni, pe Acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea