De prin lume adunate

#martisoare #palatul copiilor #martisor #targ #martie

Dezbraca-te de iarna la Targul Martisorului la Palatul Copiilor

In perioada 24 februarie - 1 martie la Palatul Copiilor din Bucuresti are loc Targul Martisorului - Dezbraca-te de iarna.

La targ vei gasi martisoare si cadouri in diferite ipostaze pe : cani, pahare, rame foto , magneti, felicitari si o gama variata de produse unicat. Totodata, vei descoperi toata gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care te vor ajuta sa iti exprimi sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese si a citatelor celebre.

Tot la targ vei mai gasi bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultura, pietre Swarovski, pietre pretioase, cosmetice, produse hand-made, obiecte realizate de artisti plastici si populari. Astfel, expozantii vin in intampinarea vizitatorilor, care isi creeaza un stil personal, oferindu-le acestora produse rafinate cu preturi accesibile.

Atmosfera este intregita de martisoarele gastronomice reprezentate de produse traditionale , produse de confiserie, ciocolaterie si multe alte delicatese.

In cadrul evenimentului se vor regasi ateliere de creatie in care copiii din "Centrul Educational Ascendent" si copiii cu dizabilitati din "Centrul Domnita Balasa" vor modela in lut, vor picta si decora obiecte din sticla sau ceramica.

La editia din acest an va avea loc si un atelier creativ de martisoare si handcrafts pentru copiii care viziteaza Targul Martisorului. Copiii vor avea posibilitatea sa-si fabrice propriul martisor din lut si vor putea sa-l decoreze dupa placul lor cu vopsele si pietricele colorate.

Snuruletul alb-rosu traditional care imbodobeste fiecare martisor va fi impletit chiar de copii. In plus, copiii vor fi incurajati sa confectioneze diferite decoratiuni care pot constitui un frumos cadou oferit mamelor cu ocazia zilei de 1 Martie.

Targul este deschis in perioada 24 februarie - 1 martie, intre orele 10.00 - 21.00. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea