Evenimente

#evenimente #targ de sanziene #weekend # gradina cu artisti

Weekend magic de Sanziene in Parcul Gradina Icoanei din Bucuresti

Gradina cu Artisti sarbatoreste din nou Sanzienele in acest sfarsit de saptamana, in Parcul Gradina Icoanei din Bucuresti. Inainte de noaptea Magica de Sanziene, in care se spune ca minunile sunt posibile, cerurile se deschid iar zanele coboara pe pamant sa sarbatoreasca dragostea si pofta de viata, ne adunam pe 22 – 23 iunie in Gradina Icoanei, pentru targ mare la Gradina cu Artisti.

Am strans la un loc artisti si artizani, mesteri in haine, bijuterii, accesorii felurite, decoratiuni si alte lucruri bune de gustat, de probat si de luat acasa, pentru ca toti vizitatorii sa poata lua cu ei un suvenir. Tricouri si incaltari pictate. Bratari din margele. Decoratiuni din sticla si metal. Salvari. Ii. Haine impaslite. Cercei colorati. Aranjamente florale. Cea mai buna inghetata din oras. Cosmetice naturale. Carti pentru copii. Vin de mure aromat. Accesorii din piele pentru toate ocaziile. Coliere din pietre cu puteri miraculoase. Portelan pictat.

Si, de dimineata pana seara, am pregatit ateliere pentru cei mici si mari, unde vom impleti coronite din flori de vara, vom picta ceramica, sticla si metal, vom impasli lana si vom transforma lutul.

Programul complet al Targului de Sanziene il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti si pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea