Evenimente

#sfaturi John Gray #feicire cuplu #John Gray #cuplu #conferinta

Vrei sa afli secretul unei relatii fericite? John Gray iti da raspunsul!

Autorul bestseller-ului “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, John Gray, vine in Romania. Acesta va sustine o conferinta pentru a-i invata pe doritori care sunt secrete unei relatii perfecte.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa duca relatia la un nivel superior de comunicare, empatie iubire sau pasiune si care sunt intr-o permanenta dorinta de autodepasire. De asemenea, speakerul ii va prezenta strategii si tehnici care vor ajuta participantii sa interactioneze mai bine cu cei din jur in functie de gen, sa comunice mai eficient la locul de munca si chiar sa negocieze mai bine cu seful, colegii, partenerii sau clientii.

Prezentarile lui John sunt distractive, dinamice si pline de exemple din viata reala, si sunt prezentate inclusiv cele mai recente cercetari facute pe creier in functie de gen ce marcheaza diferentele dinre barbati si femei la locul de munca si acasa si felul cum pot fi gestionate aceastea.

“Este extraordinar ca am reusit sa-l aducem pe marele John Gray in Romania. Este cel mai bun expert in relatii al planetei. Toti romanii care doresc au ocazia unica de a-l vedea, a-l simti, a invata chiar de la el si a se lasa insipirati de acesta. Speech-urile sale livreaza acele momente ”aha” atat de necesare fiecarei audiente, astfel ca, nu doar vom invata cum sa evitam conflicte inutie, ci mai ales cum sa aducem sau sa readucem in viata noastra lucrurile cu adevarat importante.”, declara Marian Rujoiu, initiatorul si coordonatorul evenimentului si manager al Extreme Training.

John Gray este cel mai bun expert in relatii din lume, cartile sale fiind vandute in peste 50 de miloane de exemplare si traduse in 50 de limbi. Cartea inovatoare “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai bine vanduta carte a tuturor timpurilor din zona non-fictiune. Lansarea seriei de carti “Marte si Venus” a schimbat pentru totdeauna felul in care barbatii si femeile vad relatiile dintre ei, iar in ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni sa-si imbunatateasca viata sentimentala si chiar profesionala.

Evenimentul va avea loc atat in Bucuresti, pe 17 noiembrie, cat si in Cluj-Napoca, pe 19 noiembrie. Doritorii pot afla mai multe detalii si se pot inscrie la conferinta pe website-ul www.traininguri.ro/iubire

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Top

Cauta-ti perechea