Evenimente

#Raw Life and Style #Asia Fest #und emergem in wekend #evenimente weekend #gaudeamus

Unde mergem in week-end-ul 24-26 noiembrie 2017

Gaudeamus, primul festival al culturii asiatice la Bucuresti, targ de jocuri si jucarii START 2 PLAY, Raw Life& Style, evenimente unul si unul in week-end-ul 24-26 noiembrie 2017.

A inceput editia cu numarul 24 a Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura. Aproximativ 300 de expozanti, peste 800 de evenimente editoriale si profesionale derulate non-stop, personalitati ale peisajului cultural national, numeroase ateliere de creatie si evenimente dedicate celor mai tineri vizitatori constituie reperele majore ale acestei editii care va avea loc pana pe 26 noiembrie ac., in Pavilionul Central Romexpo.

Presedintele de onoare al Targului Gaudeamus 2017 este dramaturgul si jurnalistul Matei Visniec, iar invitat de onoare este Uniunea Europeana, prin Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Premiile Gaudeamus 2017 vor fi decernate duminica, la ora 15,00.

Prescolarii, elevii, studentii, cadrele didactice, alti profesionisti din domeniile editorial — educational, jurnalistii, pensionarii, persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora, grupurile organizate sunt cei care pot intra in targ fara plata biletului sau a abonamentului, pe baza documentelor specifice fiecarei categorii (daca este cazul). Pentru vizitatorii care nu se incadreaza in aceste categorii accesul in incinta se va face pe baza biletelor (in valoare de 5 lei) si a abonamentelor de intrare (in valoare de 10 lei pentru toata perioada), care vor constitui si suportul pentru Tombola Gaudeamus.

Programul de vizitare este zilnic intre orele 10,00 si 20,00.

Targuri in premiera

In acest weekend are loc unul din cele mai mari Targuri Internationale - Raw Life& Style Romexpo, despre alimentatie raw vegan, terapii naturiste, cu platforma de Conferinte ”Evolutie Esenta& Spiritualitate”, Ateliere Educative si Expozitie de Arta!
Un Targ International, dedicat tuturor categoriilor de varsta!

Perioada de desfasurare a Targului International Raw, Life& Style este 25-26 Noiembrie 2017, Sambata si Duminica - Romexpo, Pavilion C1!

In randul expozantilor veti gasi o paleta larga de produse terapeutice, naturiste, bio, alimenatie raw vegan, delicatese si multe altele!

Participarea in cadrul Conferintelor ”Evolutie Esenta& Spiritualitate”, Atelierelor si Mini-Ateliere, este gratuita.

O alta premiera este Asia Fest, un dialog multicultural care promoveaza raspandirea traditiilor si obiceiurilor orientale.
A cincea editie a festivalului se va desfasura pe 24-26 noiembrie si va consta in 3 zile de spectacole cu muzica si dansuri specifice, bucatarie traditionala asiatica, ateliere, expozitii si multe surprize de care fanii romani si straini se vor bucura cu siguranta.

Toamna aceasta, a cincea editie a festivalului va dedica o buna parte a evenimentului culturii si comertului chinez, dar fanii vor putea vizita si standurile cu obiecte traditionale si mancare ale celorlalte tari din Orient. Detalii aici.

Pe 25 si 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilionul C6, va avea loc si prima editie a Targului de jocuri si jucarii START 2 PLAY, eveniment dedicat jocurilor, gadgeturilor si jucariilor de orice fel.

Peste 40 de expozanti din Romania si din strainatate vor expune la Pavilionul C6 din Romexpo cele mai noi jocuri si jucarii, board games, modelism, carti interactive, gadgeturi si tehnologii impresionante, incepand de la drone pana la imprimante 3D si multe alte standuri creative.

Pe scena amplasata in cadrul targului vor avea loc sesiuni de dansuri si face-painting, jocuri, concursuri, baloane modelabile, statui muzicale, interviuri haioase, competitia sacilor buclucasi si provocarile copiilor, unde cei mici pot participa. Scena va gazdui, de asemenea, marii castigatori ai Hackathon-ului organizat de catre Divergent Academy in cadrul targului.

Participantii vor avea ca task sa creeze un produs minim viabil, o aplicatie sau o pagina web, pornind de la tema care va fi dezvaluita in ziua de 25 noiembrie, prima zi de competitie. Acestia vor avea la dispozitie 12 ore sa creeze produsul de la 0. Echipa care va pleca acasa cu marele premiu de 1 000 de euro va fi anuntata duminica, 26 noiembrie, in cadrul festivitatii de premiere care va marca si finalul weekendului pe taramul jocului.

Pasionatii de gaming vor avea ocazia sa testeze in premiera, la START 2 PLAY,  jocuri create de dezvoltatori romani in cadrul a patru studiouri:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea