Evenimente

#Cosmetics Beauty Hair 2017 # targuri de toamna # Body Mind Spirit EXPO

Unde mergem in week-end: targuri magice de toamna, festivaluri de beauty si de sanatate, Noaptea Cercetatorilor Europeni

Toamna se aduna recoltele si se expun la targuri pentru pofiticiosi! Si nu doar atat! Sunt dezvaluite ultimele tendinte de beauty, dar tehnicile care ne ajuta sa ne imbinam armonios sanatatea cu dezvoltarea personala. 

Zilele frumusetii, la Cosmetics Beauty Hair 2017

Incepand de joi, 28 septembrie, si pana pe 1 octombrie, pasionatele de beauty au la dispozitie patru zile pentru a afla care sunt cele mai noi tendinte in materie de machiaj, hair-style si echipamente pentru industria cosmetica, in cadrul celui mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty - Cosmetics Beauty Hair 2017!

Nu vor lipsi demonstratii de machiaj, tratamente de ingrijire de parului, tehnici de micropigmentare sau workshopuri de pedichiura. Intrarea costa 10 lei/zi. Programul complet al seminariilor si al workshopurilor este disponibil aici.

Body Mind Spirit

Seria evenimentelor dedicate frumusetii continua in weekendul 29 septembrie-1 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, unde are loc cel mai important eveniment dedicat sanatatii, frumusetii si dezvoltarii personale, Body Mind Spirit EXPO. Intrarea este libera.
Evenimentul ce are ca scop constientizarea pericolelor determinate de ritmul alert al vietii din zilele noastre, ce ameninta sanatatea noastra fizica, mentala si sufleteasca si determinarea cat mai multor persoane sa adopte un stil de viata echilibrat.

Targuri cu miros de placinte si pastrama de miel si gust de must 


Dupa sfaturil legate de adoptarea unui stil de viata sanatos, distractia poate incepe!

In acest weekend in Rondul din Parcul Lumea Copiilor se da startul Zilelor Recoltei, pana pe 8 octombrie. Aproximativ 150 de expozanti, unii dintre ei membri ai Federatiei Agrostar si ai Ligii Producatorilor Agricoli din Romania vor oferi spre vanzare fructe si legume de sezon la preturi pentru orice buzunar, branzeturi, preparate traditionale din carne, muraturi, zacusca, paine in test, conserve, siropuri, dulceturi, produse apicole, dulciuri de casa, cozonaci, clatite uriase, placinte.

De la Sarbatoarea Toamnei nu vor lipsi reprezentanti ai unor podgorii romanesti de renume, care ii vor imbia pe toti cei prezenti sa guste un pahar cu must, zdrobind pe loc strugurii proaspat culesi, din recolta acestui an.

Unii dintre expozanti ii vor astepta pe toti cei care apreciaza bucataria autohtona cu bulz, sarmale maramuresene,peste la tepusa, paine in test, poale in brau, langosi cu umpluturi din branza si carne.

Pe gratare vor sfarai micii, carnatii, frigarui si pastrama de miel, bulzul cu mamaliga si branza in timp.

In cadrul Festivalului va fi pregatita si o placinta uriasa cu struguri de 30 m liniari, un ceaun gigantic de 1000 kg de fasole cu carnatii si multe alte surprize.

Voia buna, specifica Sarbatorii Culesului, va fi intretinuta de un taraf autentic, care va concerta pe toata perioada desfasurarii manifestarii.

Voie bun vei gasi si MagicFest2017, care continua si weekend-ul acesta cu un mix intre Oktoberfest si sarbatorile autentice romanesti dedicate toamnei. Detalii despre MagicFest2017.


Noaptea Cercetatorilor Europeni

Pe tine ce te pasioneaza? Chimia? Ingineria? Poate chiar astronomia? Ce spui de robotica sau antropologie? Despre nanotehnologie si speologie cate stii? Tainele acestor stiinte le vei putea descoperi numai pasind in una dintre locatiile pregatite pentru Noaptea Cercetatorilor Europeni. Evenimentul isi propune sa arate publicului larg ce inseamna sa fii cercetator si cat de interesanta poate fi munca de cercetare.

​Proiectul se adreseaza mintilor curioase si tinerilor care se doresc sa inceapa o cariera in cercetare,  oferind o mare varietate de activitati stiintifice si educative.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea