Evenimente

# proiectii video # miratopia #tehnologie digitala #Mega mall #social media

Toti cei pasionati de tehnologie digitala si social media sunt invitati la Miratopia, un spatiu unic cu proiectii video interactive

Pana pe 11 iulie, Sun Plaza deschide portile catre o experienta extrasenzoriala unica, Miratopia – un spatiu cu proiectii video interactive, realizat cu ajutorul tehnologiei digitale, menit sa trezeasca simturile si sa ii poarte pe vizitatori intr-o lume aproape magica.

 

La etajul 1 al centrului comercial, in zona centrala, vizitatorii pot intra in studioul amenajat cu ajutorul unei tehnologii ce are la baza senzori de miscare, astfel ca proiectiile video se vor modifica in functie de comportamentul lor. Clientii centrului comercial vor putea face astfel o calatorie prin taramuri extraordinare, cu detalii uimitoare inspirate de lumea subacvatica, terestra, de inaltul cerului, pana la spatiul cosmic.

Lucrarile se transforma in functie de prezenta oamenilor - aici distinctia dintre privitor si arta este complet dizolvata, exemplificand exact modul in care tehnologia digitala extinde lumea artei. Experienta este potentata de sunetul dedicat fiecarui moment.

Elementele grafice interactive si modurile diverse de a interactiona, fac experienta cu adevarat speciala si instagramabila.

Proiectiile dureaza aproximativ 10 minute si sunt compuse din sapte momente diferite:

1.  Vizitatorii vor putea patrunde in lumea subacvatica si interactiona cu vietatile marine. Vor sta aproape de rechini, vor incerca sa atinga meduzele si astfel vor intelege mai multe despre aceasta lume misterioasa.

2.  Vor continua calatoria intr-un spatiu terestru linistitor, inconjurat de snopi de grau imensi si de un cer superb, unde vor putea descoperi ce se intampla cand incearca sa interactioneze cu elementele proiectate in jurul lor.

3.  Vor pasi apoi in padurea magica, un spatiu ireal de frumos ce ii va primi cu fluturi si licurici, animalute si copaci stralucitori. Vor fi invitati sa interactioneze cu elementele din jurul lor pentru a descoperi „magia” padurii.

4.  Calatoria continua spre cer, unde vor putea dansa printre nori si le vor putea schimba forma, insufletindu-i cu miscarile lor.

5. Siluetele celor din cub se vor transforma in lumina, iar pozitia lor va influenta dinamica grafica, fluida, electrizanta a acesteia.

6. Vor putea pasi pe Soare si interactiona cu suprafata lui, generand explozii solare. Vor vedea indeaproape cum arata suprafata de plasma fierbinte a astrului ce face posibila viata pe Pamant.

7.  Vor patrunde apoi in spatiul cosmic si se vor plimba printre planete. Au ocazia unica sa interactioneze cu stelele, planetele, cometele si sa descopere un spatiu pe care doar astronautii au privilegiul sa il cunoasca.

Miratopia este recomandata persoanelor de toate varstele. Intrarea este gratuita si inregistrarea propriilor experiente pentru postarea lor in Social Media este incurajata. Centrul comercial a pregatit surprize pentru a face experienta cu adevarat memorabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea