Evenimente

# lista lectura # petronela rotar #black friday #carti

Top 10 cele mai comandate carti de Black Friday

 

Black Friday a fost momentul ideal pentru multi sa-si innoiasca biblioteca. O persoana din Slatina a comandat chiar 442 de cărți odată, iar cel mai bine vandut autor roman pe Libris.ro a fost Petronela Rotar, pentru al doilea an consecutiv. Cu alte cuvinte, romanii inca citesc. Si daca esti in cautarea unei liste de carti pentru vacanta ce se apropie, atunci de poti inspira din acest top 10 carti best-seller.

Cea mai mare comanda pe Libris.ro a fost facuta din Slatina, judetul Olt, si a insemnat 442 de carti, in valoare de 4.011 lei. Cea de-a doua comanda ca marime a fost plasata din Bucuresti si contine 245 de produse (carti, dar si CD-uri), iar top 3 se incheie cu o comanda de 230 de produse plasata din Campina, judetul Prahova. Per total, cele mai multe comenzi s-au facut din Bucuresti, Capitala fiind urmata de Cluj, Iasi, Timis si Brasov.

Cartile din categoriile Beletristica, Copii si Dezvoltare Personala au fost cele mai cautate de clientii Libris.ro. In total, au fost vandute peste 73.000 de volume. Pentru al doilea an, topul vanzarilor de Black Friday este condus de un autor roman, Petronela Rotar. Daca anul trecut romanul Orbi a fost cel mai comandat, acum un alt titlu a fost atractiv pentru clientii Libris.ro.

Top 10 cele mai bine vandute titluri de Black Friday 2018:

1.      Privind inauntru - Petronela Rotar

2.      Miss Wyoming - Douglas Coupland

3.      Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

4.      Edison. Misterul comorii disparute - Torben Kuhlmann

5.      Baiatul cu pijamale in dungi - John Boyne

6.      Comunicarea eficienta - Christopher Turk

7.      Femei care alearga cu lupii - Clarissa Pinkola Estes

8.      Limbajul secret al copiilor - Lawrence E. Shapiro

9.      Vanatorii de zmeie - Khaled Hosseini

10.  Cronica vietii mele - Bob Dylan

Din totalul de comenzi de Black Friday pe Libris.ro, 2.000 au continut si donatii pentru Salvati Copiii, insumand 8.500 de lei.

Foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea