Evenimente

#Tony Macalpine #concert bucuresti #romania #concert

Tony Macalpine vine in Romania! Iata unde va concerta

Chitaristul american Tony Macalpine va sustine un concert in Bucuresti, la Silver Church. Concertul va avea loc in data de 1 Noiembrie, iar Tony Macalpine va fi insotit pe scena de tobosarul Aquiles Priester si de basistul Bjorn Englen.

 

Chitaristul studiaza pianul inca de la varsta de 5 ani, iar de la 12 ani studiaza chitara. De atunci si pana in prezent, Tony si-a trecut in palmares 12 albume de studio ca artist solo, precum si numeroase colaborari de succes cum ar fi cele cu Steve Vai, Vinnie Moore, Planet X, CAB, Mark Boals sau Ring of Fire.

Momentan, Tony Macalpine se afla in turneul de promovare a celui mai recent album lansat chiar in urma cu o luna: Concrete Gardens.

Stilul preferat al chitaristului imbina elemente de muzica clasica cu cele de rock, cel mai potrivit gen muzical cu care ar putea fi asociat fiind neoclassical metal.

Primele 200 de bilete pot fi achizitionate la pretul promotional de 55 de lei, urmand ca pana la 1 noiembie, pretul sa fie de 70 de lei. In ziua evenimentului, biletele vor putea fi cumparate de la intrarea in locatie la pretul de 80 de lei.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro

 

Sursa foto: rockbook.hu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea