Evenimente

#seri petrecute alaturi de prieteni #terasa #film #prieteni

Terasa sau film? Ce alegi pentru serile petrecute alaturi de prieteni?

Serile petrecute alaturi de prieteni sunt un adevarat rasfat pentru oricine. Insa, de multe ori ne este greu sa alegem intre o seara la film sau o iesire la o terasa! Ei bine, de acum te poti bucura de ambele!

In luna iulie, in fiecare saptamana, cinefilii sunt asteptati la Gastrobar pentru a se bucura de seri linistite la terasa, in timp ce pot urmari lungmetraje celebre oferite de Paramount Channel.

Joi, 6 iulie, incepand cu ora 21:00, poti urmari primele doua parti ale filmului "Misiune Imposibila". Vizionarea va fi prefatata de o experienta incitanta: cinefilii pot intra in pielea personajelor din film incercand sa treaca printr-un labirint de raze laser aflat intr-un tunel de la intrarea in local. In functie de performantele lor, zece castigatori vor fi alesi si vor primi vouchere pentru bauturi. Totodata, fanii seriei de filme cu Tom Cruise se pot fotografia la photobooth si obtine poza in format de "legitimatie" de agent secret.

Joi, 13 iulie, de la ora 21:00 vor fi proiectate lungmetrajele "The Usual Suspects" si "48 Hours", iar o saptamana mai tarziu, la aceeasi ora, e randul lui "Forrest Gump" si "Grease". La acest eveniment, fanii celebrului film cu Tom Hanks isi pot face poze pe faimoasa banca, langa cunoscutul personaj.

Seria de proiectii se incheie cu clasicele "Airplane" si "Beverly Hills Cops", ce vor putea fi urmarite joi, 27 iulie, de la ora 21:00.

Sursa foto: tescoliving.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea