Evenimente

#spectacol magie #magicianul trasnit #teatrul de magie

Teatrul de Magie isi reia activitatea cu o premiera: "Magicianul Trasnit"

Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, va invita la premiera nationala a spectacolului pentru copii "Magicianul Trasnit", la Casa Magicianului (din strada Vasile Lascar 132), in datele 30 septembrie si 1 octombrie, de la ora 11:00. Biletele se pot achizitiona prin site-urile teatruldemagie.ro, bilete.ro, blt.ro.

De asemenea, Teatrul de Magie organizeaza spectacole de teatru-magie pentru copii, cursuri de magie (prin Academia de Magie) si cursuri de Teatru si Improvizatie, in fiecare weekend, la sediul sau – Casa Magicianului.

Magicianul Trasnit – un One Man Show 100% interactiv

Andrei Teasca, fodatorul teatrului, actor si doctorand UNATC, prezinta one man show-ul "Magicianul Trasnit", un spectacol 100% interactiv care se adreseaza copiilor si parintilor.

"Magicianul Trasnit" este un one man show ce prezinta un personaj aparent neindemanatic, spre amuzamentul publicului. insa publicul este cel care il scoate din incurcatura fiindca, rand pe rand, copiii se transforma in asistentii lui, ajutandu-l sa-si duca trucurile pana la capat. Astfel, se imbina magia cu elementele de comic de situatie.

Acest spectacol de magie pentru copii este prezentat in premiera nationala in aceasta toamna, in zilelele de 30 septembrie si 1 octombrie, si reprezinta un concept unic ce imbina cateva stiluri ale magiei – parlour magic, micromagie, mentalism pentru copii – cu mijloace actoricesti.

Trucurile prezentate in acest nou spectacol, impreuna cu miscarea scenica si teatrul nonverbal, sunt puse in scena pentru a evidentia interpretarea unui rol: cel al magicianului trasnit.

"Pastram, dupa zece ani de existenta, traditia de a imbina teatrul cu arta iluzionismului. Ne place sa spunem ca este vorba de un spectacol de teatru. Prezint un personaj modern care se ridica la nivelul exigentelor publicului de teatru pentru copii", a declarat Andrei Teasca, adaugand faptul ca "Teatrul de Magie realizeaza in fiecare an doua-trei premiere teatrale".

Premiera nationala "Magicianul Trasnit" va avea loc in weekend-ul 30 septembrie – 1 octombrie, cu cate o reprezentatie de la ora 11:00.

De asemenea, in luna octombrie mai sunt programate doua reprezentatii ale acestui spectacol de teatru-magie, duminica, 8 octombrie, si sambata, 14 octombrie, tot de la ora 11:00.

Spectacolul se va desfasura la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132. Pentru detalii despre programul Teatrului de Magie si bilete, accesati site-ul nostru, teatruldemagie.ro si bilete.ro.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.