Evenimente

# haimanaua #piese de teatru #teatru #noiembrie

Teatru in noiembrie: Unde poti urmari comedia de succes "Haimanaua"

Comedia teatrala "Haimanaua", in regia lui Dan Tudor, o adaptare plina de haz dupa "Omul care a vazut moartea", este una din cele mai jucate piese ale dramaturgului Victor Eftimiu. Dupa numeroase reprezentatii sustinute cu succes pe scenele de teatru din toata tara, "Haimanaua" aduce buna dispozitie si la Bucuresti!

 

Astfel, iubitorii spectacolelor de teatru de comedie sunt invitati luni, 16 noiembrie la Palatul National al Copiilor, la ora 19:00, sa guste o veritabila portie de ras, garantata prin jocul actoricesc al indragitilor artisti: Tudorel Filimon, Andrei Duban, Alina Chivulescu, Dragos Ionescu, Adela Popescu, si Dan Tudor.

Dincolo de talentul cu care ne-a convins, Dan Tudor stie sa construiasca adevarul teatral, sa decupeze momente, sa valorifice potentialul unor situatii comice, regizorul alegandu-si intotdeauna cu remarcabila indemanare actorii.

Pe 16 noiembrie, publicul se poate bucura din plin de intalnirea cu unii dintre cei mai iubiti si mai populari actori romani de comedie.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la pretul de 70 lei de la casa de bilete a salii de spectacol, de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shooping Center etj.2, din magazinele Inmedio, Oficiile Postei Romane, Libraria Mihai Eminescu sau Carturesti, precum si online accesand vreaubilet.ro, bilete.ro si bilet.ro.

Info spectacol:

Extraordinar!!! Toata presa vuieste! Politica invinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetatean a incercat sa se sinucida. In ultima clipa, este scos din apa. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Orasul il vrea primar, familia este dezbinata.

Deznodamant tulburator! Cine este pana la urma vagabondul care a inscenat totul si cu ce scop?!

"Haimanaua", comedia hollywoodiana a lui Dan Tudor surprinde prin versatilitatea montarii si prin dezinvoltura cu care alterneaza mastile absurde ale vagabondului.

Alexandru Filimon este interpretat surprinzator printr-un joc al destinului de… Tudorel Filimon, secondat cu patos de senzuala Alina Chivulescu in rolul sotiei si de exuberanta Adela Popescu in ipostaza funny a fiicei indragostite. Andrei Duban si Dragos Ionescu, actori cunoscuti si deveniti indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, dau siguranta si savoare comica acestei noi si inspirate puneri in scena.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea