Evenimente

#concert Carla's Dreams #Carla’s Dreams #concert

Sezonul estival debuteaza cu cele mai tari concerte

La putin timp dupa deschiderea sezonului estival, Carla's Dreams organizeaza unul dintre cele mai mari concerte ale sezonului. Spectacolul ce va avea loc pe 7 mai, va aduce pe scena artisti consacrati precum Delia, Loredana sau Antonia.

Concertul va avea loc in data de 7 mai, in Bucuresti, la Arenele Romane. In cadrul concertului Carla's Dreams va lansa noul album "NGOC". Membrii trupei vor canta live in fata fanilor care vor sa se bucure de hiturile care i-au facut cunoscuti in Romania.

Delia, Loredana, Antonia sunt artistele care vor urca pe scena alaturi de Carla's Dreams, Nicoleta Nuca va canta in deschiderea show-ului, iar Vanotek va asigura atat warm-up-ul evenimentului, cat si after party-ul.

Carla's Dreams continua sa surprinda prin muzica lor, iar rezultatele continua sa apara.

Astfel ca remixul piesei "Sub pielea mea" a cucerit Ucraina si Rusia, tari in care a fost licentiata.

In Romania, piesa "Sub pielea mea" si "Te rog" sunt in top 10 de saptamani intregi.

In plus, Carla's Dreams continua sa bucure fanii din Bucuresti si din toata tara cu concerte sold out.

Biletele pentru concert pot fi achizitionate online de pe site-ul iabilet.ro sau din Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H.

Carla's Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers.

Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla's Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este "Cum ne noi", (40 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. Tot ei au compus piesa "Da, mama", interpretata de Delia care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa "Te rog" a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. La inceputul lui 2016, au lansat piesa "Sub pielea mea #eroina", o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea