Evenimente

# dj rezident buddha bar paris #sam popat #bucuresti

Sam Popat, DJ Rezident Buddha Bar Paris, vine la Bucuresti

A mixat in fata a zeci de staruri internationale, iar acum vine sa faca atmosfera in cel mai mare mall din Romania. Pe Sam Popat, DJ Rezident Buddha Bar Paris, il vei putea asculta pe 26 si 27 iulie, incepand cu ora 17:00 in AFI Cotroceni.

 

Sam Popat, DJ Rezident Buddha Bar Paris, este invitat special la inaugurarea primei terase illy CAFFE din Bucuresti, odata cu aniversarea unui an de la deschiderea illy CAFFE in Romania. Clientii illy CAFFE vor avea ocazia sa asculte piesele care l-au facut celebru la nivel international. Cel care a mixat in fata a zeci de staruri precum U2, Black Eyed Peas, Lionel Ritchie, Oliver Stone si Julian Lennon va face sa va simtiti ca niste vedete, aducand la illy CAFFE atmosfera cluburilor exclusiviste in care a facut show de-a lungul carierei. La AFI Cotroceni, faci shopping si te relaxezi printre vedete de talie internationala si decoruri de film.

De la concertul din fata fortaretei Kalemegdan din Belgrad, unde a cantat alaturi de 250 de muzicieni ai Filarmonicii si cantareti de balkan-fusion, pana la show-uri in mall-uri sau cluburi exclusiviste din intreaga lume, Sam Popat, DJ Rezident Buddha Bar Paris, continua sa-si extinda repertoriul muzical aducand un plus de diversitate in fiecare set.

Sam Popat este recunoscut la nivel international ca fiind forta creatoare din spatele compilatiilor Buddha Bar, iar semnatura sa artistica reprezinta mixul dintre sound-urile ethno house si fusion, un nou gen muzical.

Sam Popat a semnat, de-a lungul timpului, zece compilatii Buddha Bar, cel mai recent album fiind lansat chiar in primavara acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea