Evenimente

#Suit your delf #Sam Fender #lansare album #album

Sam Fender, imaginea campaniei "Suit your self" de la Topman

Topman are placerea sa anunte ca muzicianul britanic, Sam Fender, este imaginea noii campanii 'Suit Your Self', lansata pe data de 25 Aprilie 2019.

Castigator al premiului Critics' Choice Awards la gala BRITSs 2019, Sam a prezentat unele dintre cele mai importante piese din campanie, inclusiv iconic-ul costum Topman Skinny, costumul in trei piese si clasicul frac. Maniera originala a lui Sam aduce o abordare fresh stilului smart al acestui sezon si intruchipeaza esenta si personalitatea clientilor Topman.

Noua campanie extinde pozitia Topman ca un lider principal de fashion, oferind directii clare de look-uri pentru orice tip de context. Costumele nu mai sunt doar pentru ocazii formale, ele trebuie sa aiba un loc in garderoba oricarui barbat, indiferent de context.

"Suntem incantati ca avem oportunitatea de a colabora cu Sam intr-un moment atat de important al carierei sale. Personalitatea sa abordabila si perspicace, impreuna cu talentul sau incredibil de compozitor si interpret, l-au facut o alegere ideala pentru aceasta campanie. Sam este o prezenta deschisa si aduce o voce puternica si o atitudine fresh campaniei, care stim ca va relationa cu clientii nostri Topman" - a declarat Mitch Hughes, directorul de achizitii si de design a Topman.

Cel mai anticipat album de debut al lui Sam Fender, Hypersonic Missiles, va fi lansat pe data de 9 august 2019.

Credit foto: Buzz White

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea