Evenimente

# 1 mai # binging #razvan exarhu #retete 1 mai

Razvan Exharhu dezvaluie retetele perfecte pentru un 1 mai sanatos si gustos

Daca nu ai plecat din Bucuresti, iata o varianta perfecta pentru un 1 mai festiv, cu mancare buna si relaxare. Razvan Exarhu impartaseste doua dintre retetele sale preferate de frigarui pe care le combina cu... serialele de pe Netflix. 

Când zici 1 mai, zici grătare. Dar mai nou, de când lista de seriale de văzut pe Netflix se face din ce în ce mai lungă și abia aștepți câteva zile libere pentru binging, ai putea să le împaci pe amândouă. Să ai parte și de grătare, dar și de seriale. Răzvan Exarhu ne arată cum în acest video: 

 

Orce fraer poa să facă mici de 1 mai, să bea bere și să se bronzeze ca tractoriștii. Eu v-am pregătit două rețete pentru această vacanță, care au să vă lase timp și pentru calm, lux, voluptate, seriale și canapea. Priviți și #unițisalivăm. Spor la gătit! Să înceapă Marea Sfîrrrrîială!

Posted by Răzvan Exarhu on Saturday, 28 April 2018

 

Ce seriale merg cel mai bine de 1 mai

Stranger Things

Dacă nu l-ai văzut deja, ar cam trebui să te grăbești, pentru că toată lumea vorbește despre el. Se întâmplă lucruri ciudate în Hawkins, Indiana, unde dispariția bruscă a unui băiat coincide cu apariția unei fetițe cu puteri nepământene.

Narcos

Serialul perfect pentru grătar. Liniile de grătar nu dispar, ci rămân pe carnea proaspăt marinată. Poți să revezi episodul tău preferat alături de prietenii care îți sunt alături de ziua muncii. Nimic nu se compară cu adrenalina pe care ți-o dă povestea adevărată a cartelurilor de traficanți de droguri din Columbia.

Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman 

Legenda TV David Letterman invită personaje importante la nivel mondial, într-un talk show în care poartă discuții incitante și deapănă amintiri. Îi poți vedea pe: Obama, George Clooney, Malala și Jay-Z până acum.

Ozark

Un finanțist își mută familia în munții Ozark din Missouri, unde trebuie să spele 500 de milioane de dolari în cinci ani pentru a îmbuna un traficant de droguri.

Black Mirror

Acest serial-antologie SF explorează un viitor apropiat tehnologizat și pervertit, unde se ciocnesc cele mai mari inovații și cele mai tenebroase instincte ale omenirii.

BoJack Horseman

A avut succes până în anii '90, dar acum gloria lui este un vis efemer din trecut. Douăzeci de ani mai târziu, BoJack Horseman încearcă să revină în atenția tuturor. Trist, dar umoristic. Șăgalnic, dar foarte ironic. Tu ai făcut deja cunoștință cu el?

Marvel’s Jessica Jones

Un trecut dureros o bântuie pe Jessica Jones. Dar talentul ei de detectiv particular o va ajuta să apere Hell's Kitchen de omul care a traumatizat-o.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea