Evenimente

#tineri premiati #arte plastice #proiect csr #nicolae tonitza #liceu

Proiectul CSR avand ca tema bucuria de a trai a premiat tinerii artisti ai Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”

Peste 80 de elevi si cadre didactice de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” au fost premiati in cadrul ceremoniei care a marcat talentul si creativitatea liceenilor din cadrul proiectului CSR avand ca tema bucuria de a trai, sustinut de echipa ALOMA. 66 de elevi din clasele IX-XII au creat 71 de lucrari de arta prin diverse tehnici: pictura, gravura, colaje, grafica digitala si desen animat, toate reflectand viziunea lor despre ceea ce ne poate aduce bucurie in viata de zi cu zi.

“Apreciem mult talentul elevilor care au raspuns cu entuziasm initiativei noastre, realizand lucrari de arta deosebite! Am descoperit o noua generatie de tineri artisti plastici, care vor avea multe de spus in urmatorii ani!”, a declarat Cristian Doxan, Country Manager Romania & Adriatic Region FRONERI Ice Cream.

Ceremonia de premiere a avut loc in curtea liceului, unde elevii si-au ridicat premiile in aplauzele colegilor, veniti special pentru a-i sustine. Toti cei care au inscris lucrari au primit diplome si materiale de lucru: sevalete metalice pliabile, culori acrilice, blocuri de desen, alaturi de rucsaci si tricouri pentru vacanta. Totodata, cadrele didactice coordonatoare au fost premiate pentru contributia lor deosebita.

“Ne-am implicat cu totii activ in acest proiect extracurricular. Astfel de initiative se aliniaza eforturilor noastre constante de a incuraja si sustine talentul elevilor nostri si de a-i motiva sa isi puna in valoare calitatile artistice”, a declarat Prof. May Oana Isar, Director al Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea