Evenimente

# educatie prin arta # eveniment romania #eveniment copii #eveniment caritabil #eveniment

Primul eveniment din Romania organizat pentru celebrarea relatiei tata-fiica si pentru sprijinirea accesului copiilor la educatie prin arta

Daddy Daughter Charity Ball este primul eveniment organizat in Romania pentru celebrarea relatiei tata-fiica. Balul, care se anunta a fi unul magic, va avea loc pe 13 aprilie in Bucuresti, la Palatul Cesianu-Racovita (sediul Artmark). Evenimentul are o importanta componenta caritabila: suma stransa va fi directionata pentru a asigura accesul a mii de copii la educatie prin arta. Biletele au fost puse in vanzare.

Tatal este primul si cel mai semnificativ exemplu de barbat din viata fiicei sale, lucru care atrage dupa sine o responsabilitate uriasa. Pentru a sublinia importanta acestei legaturi, va fi organizat primul bal dedicat exclusiv lor.

Astfel, pe 13 aprilie, la Palatul Cesianu-Racovita (sediul Artmark) din Capitala, va fi sarbatorita relatia speciala dintre tati si fiice, scopul evenimentului fiind unul caritabil: toate fondurile stranse din vanzarea biletelor si sponsorizari vor fi donate pentru programul educational Art Safari Kids, care facilitateaza accesul a mii de copii la ateliere creative si expozitii de arta.

”Invitam tatii din Romania sa ni se alature pentru a sarbatori impreuna cu fiicele lor magia relatiei dintre ei, in cadrul primului bal cu aceasta tematica organizat vreodata in tara noastra. Pe langa faptul ca ne dorim sa celebram aceasta relatie unica, cu ajutorul banilor stransi din vanzarea biletelor vom facilita accesul a mii de copii, la educatie prin arta. intr-o lume din ce in ce mai superficiala, trebuie sa facem eforturi pentru a-i aduce pe cei mici aproape de pasiunea pentru frumos, pentru arta si cultura. Aceasta latura trebuie deprinsa de la varste fragede, tocmai de aceea am ales sa sustinem pogramul Art Safari Kids – cauza evenimentului nostru, eveniment pe care ne dorim sa il transformam intr-o traditie, asa cum este deja in alte tari”, a declarat Valentin Vacarus, unul dintre organizatorii Daddy Daughter Charity Ball.

Programul educational Art Safari Kids, din cadrul Pavilionului de Arta Bucuresti - Art Safari, este organizat din anul 2015, iar in 2018 a ajuns la 3.000 de participanti. Pot participa copiii cu varste intre 3 si 12 ani, din scoli si gradinite (publice sau private), orfelinate sau centre de ingrijire zilnica.

Din banii stransi la Daddy Daughter Charity Ball se vor acoperi costurile pentru accesul micutilor la atelierele si expozitiile Art Safari Kids, dar si costurile privind materialele necesare.

“In cadrul programului Art Safari kids descoperim permanent copii talentati! ii imprietenim cu arta si impreuna invatam sa o interpretam. invatam despre culori, forme si pictori romani. Ii invatam pe cei mici cum sa priveasca o opera de arta si cum sa se bucure de ea. Pe scurt, explicam arta pe intelesul copiilor.

Un lucru mi-a atras atentia la ultimele editii Art Safari - copiii sunt foarte entuziasmati mai ales de marii pictori romani Luchian si Tonitza dar si de atelierele de modelaj dedicate lui Brancusi. Fondurile stranse la Daddy Daughter Charity Ball ne-ar putea ajuta ca tot mai multi micuti sa descopere arta marilor artisti romani si capodoperele lor”, a declarat Ioana Ciocan, general manager Art Safari.”

Pentru primul bal dedicat relatiei tata-fiica sunt puse in vanzare 100 de invitatii. Acestea pot fi cumparate de pe site-ul dedicat evenimentului.

Informatii despre modul de desfasurare pot fi accesate pe site-ul Daddy Daughter Charity Ball, dar si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea