Evenimente

# voie buna #concerte #martisor #sarbatoare #primavara

Primavara incepe cu multe concerte si voie buna

Primavara incepe an de an cu prima floare, primul martisor, prima raza de soare si multe zambete, dar anul acesta primavara aduce si cateva surprize! Se spune ca la anotimp nou, se cere un stil nou, iar brandurile vestimentare nu intarzie sa ne sara in ajutor. Bucurestenii de toate varstele sunt invitati sa descopere incepand cu luna martie noile colectii de primavara-vara.

Culori vibrante, texturi menite sa surprinda simturile, imprimeuri indraznete, croieli lejere pentru zile de weekend sau elegante ca pentru o prima intalnire, accesorii menite sa atraga toate privirile – toate asteapta sa fie descoperite si probate in magazinele din centrul comercial ParkLake. Este momentul sa dam la o parte nu doar hainele groase de iarna, ci si retinerile care nu ne dau voie sa ne exprimam unicitatea. Este momentul sa simtim vibratia unui nou stil!

Iar pentru ca luna martie este luna femeilor, doua concerte au fost pregatite pentru a celebra feminitatea si frumusetea noului anotimp.

Un concert pentru super fete

Joi, 5 martie, incepand cu ora 19:00, ParkLake Shopping Center gazduieste cel mai cool concert dedicat super fetelor. SuperGirl, eveniment organizat de PRO FM, reuneste cinci mari artiste ale momentului – Delia, Lidia Buble, JO, Roxen si Joylin, care vor aduce pe scena spectacole inedite si cele mai tari hituri ale momentului. Fanele acestora sunt asteptate sa li se alature si sa fredoneze binecunoscutele versuri, alaturi de prietenele lor, intr-o celebrare a feminitatii, primaverii si bucuriei noilor inceputuri.

Concert dedicat lui Ludwig van Beethoven

Radio Romania Muzical sarbatoreste 23 de ani de muzica si emisiuni muzicale la ParkLake, alaturi de doi dintre cei mai talentati artisti ai momentului – violonistul Alexandru Tomescu si pianistul Josu de Solaun. Concertul, programat pentru data de 21 martie, este dedicat marelui compozitor Ludwig van Beethoven, de la nasterea caruia se vor implini in acest an doua secole jumatate. Sonata Primavara si alte surprize beethoveniene fac parte dintr-un spectacol magic, in care muzica si istoria se impletesc intr-o atmosfera de sarbatoare perfecta pentru prima luna a noului anotimp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea