Evenimente

# mall vitan # premii indragostiti #premii valentine's #plaza romania

De Ziua Indragostitilor, premii pentru cei care se iubesc, la mall

De Valentine's Day, distractia e in toi la mall-urile bucurestene. Doua dintre cele mai populare astfel de centre comerciale organizeaza zile pline de veselie pentru cei care se iubesc. 

Bucuresti Mall le pune la dispoziție clienților săi în zilele de  8, 13 și 14 februarie, în intervalul orar 18.00 – 21.00, activități specifice celei mai romantice perioade a anului. Cuplurile vor fi întâmpinate de promoterițe îmbrăcate în Cupidon și de maeștrii de ceremonii Răzvan Popescu și Flick, DJ de la Radio Zu, care le-au pregătit concursuri tematice: la unul vor fi premiate cele mai tandre săruturi și îmbrățișări, în timp ce altul  va fi câștigat de cuplul care dansează cel mai bine cu balonul. Mai mult, cele mai frumoase mesaje de dragoste lipite pe copacul în formă de inimă (Love Tree) din zona fântânii – unde se vor afla și mese decorate tematic -, dar și cele mai emoționante declarații de iubire vor fi premiate pe 14 februarie. Publicul va decide care vor fi câștigătorii concursurilor.

In aceste trei zile, clienții București Mall se pot delecta cu concerte de jazz, de muzică clasică, dar și cu un recital susținut de Emilia Musala. Un desenator le va face caricaturi doritorilor, iar pozele făcute lângă copacul în formă de inimă de la fântână pot fi transformate în magneți.

Pentru a fost pregătit un concurs pe Facebook: se pot fotografia la Photo Cornerele de Valentine’s din București Mall (amenajate pe coridor, lângă Starbucks și în zona fântânii), postând ulterior imaginea pe rețeaua de socializare cu hashtagul #loveBM. Poza cu cele mai multe like-uri va fi premiată cu puncte pe Fidelicard în valoare de 500 de lei. Concursul se desfășoară între 8 și 14 februarie.

 

Mai multe detalii despre regulamentele concursurilor și competițiilor sunt disponibile pe //bucurestimall.com.ro/

Cu ocazia Valentine’s Day, Plaza România le oferă clienților săi "Jocurile iubirii": acestea includ de la astrograma dragostei și Cupidon Darts până la competiții pe Facebook și un concurs cu premii tematice, în valoare de peste 3.000 de lei.

In zilele de 7, 8, 13 și 14 februarie, în intervalul orar 17.00 – 20.00, vizitatorii Plaza România sunt așteptați cu show-uri de improvizație realizate de trupa Obligo, care le va arăta arta seducției din diferite colțuri ale lumii, cu un cvartet ce va interpreta melodii de dragoste, dar și cu un concert de pian, acompaniat de un recital de poezie romantică. Mai mult, sub egida "Jocurile iubirii", clienții mall-ului pot vizita Astro Love Corner Quizz, unde vor afla cât de norocoși vor fi în dragoste de la un astrolog profesionist, și pot juca Cupidon Darts. Cât despre posesorii de Fidelicard, ei pot obține gratis o astrogramă, dar și o lecție de tangou gratuită de la dansatorii din trupa Tango Tangent în ziua de 14 februarie. De Valentine’s Day, trupa va susține un spectacol de două ore, urmat de demonstrații de valsuri celebre, iar doi artiști le vor face cadou desene de cuplu doritorilor.

Mai mult, pentru cupluri a fost pregătit un concurs pe Facebook. Ele se pot fotografia alături de Fidelio și de Fidelia în locul special amenajat din Plaza România, postând ulterior imaginea pe rețeaua de socializare cu hashtagul #lovePlaza. Poza cu cele mai multe like-uri va fi premiată cu puncte pe Fidelicard în valoare de 500 de lei. Concursul se desfășoară între 8 și 14 februarie.

 

Mai multe detalii despre regulamentele concursurilor și competițiilor sunt disponibile pe www.plazaromania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea