Evenimente

#Pink Martini fratelli #pink martini #Pink Martini Bucuresti #concert Pink Martini

Pink Martini va concerta in Bucuresti in mai putin de o luna

Mica orchestra de 12 artisti, ce canta in nu mai putin de 25 limbi, revine la Bucuresti cu doua concerte, pe 30 martie la Sala Palatului si pe 31 martie la Fratelli, cu o aventura muzicala in jurul lumii, ce isi trage inspiratia din filmele musical Hollywoodiene ale anilor '40 si '50 si imbina o varietate de genuri intr-o compozitie moderna si eclectica.

 

Pink Martini aduc, pe orice scena pe care performeaza, un repertoriu multilingv si un sound ce nu poate fi clasificat dar garantat va ridica publicul in picioare si, pe langa muzica lor sofisticata, cosmopolita si cu note vintage, o aduc alaturi de ei pe solista China Forbes, alaturi de care proiectul a luat nastere acum 25 de ani dar si pe invitata Edna Vazquez, care imbogateste repertoriul trupei cu o paleta larga de emotii

Trupa iubeste Romania – Thomas Lauderdale, liderul trupei, a declarat ca Bucurestiul este o a doua casa pentru ei - si publicul ii iubeste la randul sau pentru impecabilele interpretari vocale si instrumentale si pentru interactiunea deosebita care transforma orice concert intr-o experienta completa pentru spectatori. Astfel, spectatorii se vor putea bucura de doua concerte foarte diferite in cele doua locatii – varianta clasica de spectacol la Sala Palatului si cea interactiva si mult mai intensa la Fratelli.

Iar, ca o surpriza pentru fani, Pink Martini va oferi, pentru orice bilet cumparat in perioada 1 – 8 martie, o carte postala in editie limitata semnata de trupa, cu un cod de descarcare gratuita a piesei I am woman, versiunea formidabila a piesei clasice a lui Helen Reddy, ce reprezinta un manifest al egalitatii si sustinerii intre femei.

"Este minunat ca un astfel de cantec exista caci este atat de plin de energie si datator de putere ca orice patetism dispare si ramai doar cu acest sentiment incredibil", a povestit China Forbes despre prima data cand au interpretat cantecul intr-un concert Pink Martini. "O multime de femei au urcat pe scena, sute si sute de femei si am cantat I am woman impreuna. A fost o experienta atat de puternica incat am depasit imediat momentul in care mi se parea putin ciudat sa il cantam si am devenit dependenta de el."

Infiintata in 1994 in Portland, Oregon, orasul natal al lui Lauderdale, ca o trupa ce urma sa combata zgomotul si mediocritatea perceputa de unii drept muzica , dupa mai bine de douazeci si cinci de ani, Pink Martini canta acum pe podiumurile defilarilor de moda, in muzee si la prestigioase festivaluri de film atat melodiile proprii cat si reinterpretari ale unor piese celebre ce garantat vor face spectatorii sa isi aduca la concert pantofii de dans.

Spectacolele lor se tin cu casa inchisa caci a asculta Pink Martini e ca o calatorie la ceas de seara pe toate meridianele: din piatetele romantice ale Italiei pe malurile Bosforului, din cafenelele cochete din Paris in Orientul indepartat si din Asia misterioasa in orasele pline de verva ale Americii de Sud. Pink Martini vor readuce in fata publicului roman indragitele piese Sympathique, Hey Eugene, coverul dupa piesa Mariei Tanase, Pana cand nu te iubeam dar si cantece de pe noul album, Je Dis Oui!

Biletele la Sala Palatului au preturile de: 350 lei (VIP), 250 lei (cat. II), 210 lei (cat. III), 190 lei (cat. IV), 170 lei (cat. V), 150 lei (cat. VI) si 120 lei (cat. VII) iar pentru Fratelli au pretul de 250 lei si pot fi cumparate exclusiv de pe Eventim.ro sau din reteaua magazinelor partenere Eventim – Vodafone, Telekom, Diverta, Carturesti, Carrefour si benzinariile OMV,de la casa de bilete a Salii Palatului si de la clubul Fratelli, numai in ziua evenimentului si doar in limita locurilor disponibile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea