Evenimente

# legende fotbal #expozitie #fotbal

Pasionat de fotbal? Unde te poti intalni cu legendele fotbalului

Daca esti pasionat de fotbal si arzi de nerabdare sa te intalnesti cu marile legende ale fotbalului romanesc, atunci trebuie sa ajungi la expozitia dedicata fotbalului romanesc. Aici poti admira triocuri purtate de legende ale fotbalului romanesc cum au fost Dobrin, Iordanescu, Balaci, Camataru sau Hagi, pana la vedetele din zilele noastre.

In perioada 1 – 15 iulie, poti participa la expozitia dedicata fotbalului romanesc. Peste 80 de tricouri, reprezentand 90% din modelele de tricou folosite de Echipa Nationala a Romaniei din anul 1965 pana in prezent vor fi expuse in cadrul proiectului, pentru ca toti cei pasionati de acest sport, indiferent de varsta, sa descopere legendele fotbalului.

Organizat de ParkLake Shopping Center, in colaborare cu FootballLegends.ro (ce va isi deschide portile online cu ocazia Campionatului Mondial din acest an), proiectul isi propune sa surprinda o mica parte din frumusetea si emotia meciurilor de fotbal memorabile la care Romania a luat parte de-a lungul timpului.

Tot aici, vizitatorii vor putea sa vada evolutia tricoului Echipei Nationale in ultimii 70 de ani, dar si tricouri ale altor echipe nationale, precum cele ale Argentinei sau Braziliei.

In plus, o zona a expozitiei va fi dedicata biletelor si programelor de la meciuri celebre, sau colectia de insigne, medalii si fanioane dedicate Echipei nostre Nationale.

De asemenea, cei pasionati de acest sport pot urmari evolutia diverselor echipe la Campionatul Mondial din Rusia in ParkLake, astfel incat experienta fotbalului sa fie una completa si cu adevarat memorabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea