Evenimente

# masini agricole #targul de comert al olteniei #agricultori #animale

Nu rata Targul de Comert al Olteniei - targul dedicat agricultorilor si fermierilor

Incepe cea de-a doua editie a Targului de Comert al Olteniei. Evenimentul dedicat comertului bunurilor de larg consum si serviciilor se va desfasura in perioada 13 - 15 octombrie 2017, la Centrul Multifunctional Craiova.

Poetul si omul de televiziune Mircea Dinescu, isi va lansa cel mai recent volum de poezii - Colier din bomboane de coliva – un volum de "poeme bio", in cadrul Targului de Comert al Olteniei.

Pentru a spori atractivitatea evenimentului, organizatorii pun la dispozitia vizitatorilor oferte speciale, premii si tombole, iar pentru zilele de sambata si duminica, transport tur-retur gratuit din principalele cartiere ale orasului pana la locul de desfasurare a evenimentului.

Organizatorii isi propun sa contribuie la dezvoltarea regiunii Oltenia, prin promovarea si punerea in valoare a tuturor activitatilor comerciale ale companiilor si entitatilor ce isi desfasoara activitatea in acest areal. Astfel, in premiera, evenimentul ia amploare prin desfasurarea simultana a inca doua Targuri in cadrul Centrului Multifunctional Craiova:

AGRO Oltenia (editia I) - Targ de produse si echipamente din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Targul AGRO Oltenia se doreste a fi un important loc de intalnire pentru fermieri, specialisti, manageri si autoritati din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Vor fi expuse masini si utilaje agricole, sisteme de crestere si furajare pentru animale, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, servicii de consultanta.

EXPO Vin Oltenia (editia I) - Targ de vinuri si produse specifice. In cadrul targului vor expune companii producatoare, importatoare si distribuitoare de vinuri, precum si de echipamente si tehnologii pentru prelucrare, ambalaje pentru bauturi si produse chimice destinate viniculturii.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.