Evenimente

#muzica electronica #house #festival #muzica

Muzica electronica si DJ consacrati, la Bucuresti! Incepe festivalul de muzica techno si house

 

Festivalul de muzica tehno si house, ruleta ruseasca reuneste la Bucuresti 5 DJ cunoscuti ce vor sustine show-uri de neuitat. Festivalul are loc la Arenele Romane pe 23 septembrie!

Russian Roulette este cel mai nou concept de distractie pentru pasionatii de muzica electro si underground house din Romania. Proiectul este un show de exceptie, unde inovatia, ritmul, muzica si elementele artistice vor transforma seara participantilor intr-un eveniment de neuitat. Russian Roulette ii va avea ca invitati pe Umek (Slovenia), Prok & Fitch (UK), Adrian Hour (Argentina), David Keno (Elvetia), David Herrero (Spania).

Cu cinci scene, una pentru fiecre DJ, evenimentul se va desfasura conform feedback-ului publicului. Mai exact, cu ajutorul unui buton amplasat in mijlocul locatiei, publicul va hotari cum se va desfasura intreaga seara, stabilind ordinea in care fiecare DJ isi va sustine show-ul.

"Ideea evenimentului a pornit de la dorinta de a gasi o modalitate prin care publicul sa fie parte din eveniment, sa se implice in modul in care el se desfasoara, nu doar sa asiste. Momentele traite aici se vor transforma intr-o experienta memorabila, greu de egalat", a declarat Gabriel Totu, Event Manager Russian Roulette.

Russian Roulette este un concept unic in lume si va avea loc pentru prima oara in Bucuresti. Cu aceasta ocazie, romanii vor putea sa asculte in premiera seturile pregatite de cei cinci DJi internationali. Printre artistii invitati se afla si legendarul Umek, cel care este responsabil pentru lansarea trend-ului muzicii electronice in tara sa natala, Slovenia, si este unul dintre cei mai cautati DJi underground din intreaga lume. Alaturi de el vor fi si DJi Prok & Fitch, Adrian Hour, David Keno si David Herrero, prezenti mereu in topurile Beatport si pe lista celor mai buni DJi din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea