Evenimente

#curs de stil #maurice munteanu #stil

Maurice Munteanu da lectii de stil! Cum sa arati ca in reviste, in fiecare zi

O prezenta carismatica, un tip spumos, elegant si sincer, cu un discurs si o pricepere in a-si alege cuvintele. Un om ce "respira" moda si care a dat o alta definitie stilului, considerand ca totul deriva din atitudine si asumarea cu care stii sa porti ceea ce porti.

 

Crede in echilibru si in armonizarea oricarei piese vestimentare cu personalitatea fiecaruia. Stie sa discearna intre "right" si "wrong", intre "in" si "out’’, fiindca are o pregatire ce il indreptateste sa vorbeasca ferm si coerent despre fenomenul fashion. Moda poate fi capricioasa si tendintele mereu schimbatoare, insa felul in care stii sa iti conservi atitudinea si eleganta, ei bine, astea sunt statornice si te insotesc o viata intreaga.

Maurice Munteanu este stilist, fashion editor, jurat al emisiunii fenomen "Bravo, ai stil!" iar, mai nou, trainer Atelierele ILBAH!

E nevoie de oameni verticali, coerenti si instruiti care sa stapaneasca fenomenul fashion

Maurice va fi trainerul cursului The Complete Stylist in cadrul Atelierele ILBAH, fiindca, spune el, e nevoie de cat mai multi oameni verticali si coerenti, cu o viziune extrem de articulata in moda. A acceptat cu mare bucurie propunerea de a fi formator si de a-i invata si pe alti pasionati de moda, cum trebuie privite lucrurile pentru a vorbi de stil si a compune un intreg care sa atraga nu doar priviri, ci, mai ales, sa ramana intiparit in subconstientul privitorului.

Trainerul tau de STIL te va ajuta sa evoluezi

Maurice Munteanu este omul care crede ca simtul estetic se invata. Te nasti cu ceva, dar fara o cultura a stilului si fara un research temeinic, totul se poate transforma intr-un haos, stilistic vorbind. Este ca si cum te nasti cu dorinta de a face performanta, dar nu agreezi idea de competitie. Cursul de Stilism cu Maurice Munteanu isi propune educarea publicului avid de ceea ce inseamna moda. Iar informatia, pentru a fi corect receptata, trebuie sustrasa de la profesionisti. De la oameni care sa cunoasca istoria modei, care sa stapaneasca tot ce inseamna tendinte, asocieri cromatice si de texturi, care sa aiba un feeling in identificarea stilului personal si care sa faca din moda o joaca. Una, insa, extrem de inteligenta si asumata. Maurice Munteanu este un astfel de profesionist si a acceptat atat deschis sa fie mentorul tau de moda si cultivare a unor repere estetice puternice.

Te va critica, te va lauda, te va combate, dar te va si incuraja in demersul tau stilistic. Vei simti influenta lui in toate deciziile ulterioare in materie demoda. Vei invata sa porti tu haina, nu sa lasi haina sa te poarte pe tine. Fiindca stilul personal nu se refera la branduri.

Alege sa te descoperi si sa explorezi aceasta vasta industrie a modei, alaturi de unul dintre cei mai buni profesionisti! BREF, inscrie-te la un Curs de Stilism inedit: The Complete Stylist si alege sa interactionezi si sa inveti de la omul care garanteaza pentru evolutia ta in acest domeniu.

Mai multe detalii despre curs, aici: Curs Stilism: The Complete Stylist cu Maurice Munteanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea