Evenimente

#MareaOrganizare # organizare bani # organizare timp # marea organizare #diana mihaila #organizare casa

#MareaOrganizare: invata sa iti organizezi eficient casa, timpul si bugetul cu Diana Mihaila

92% din participantii la un sondaj referitor la organizare au declarat ca simt nevoia sa-si puna mai bine in ordine spatiul si lucrurile, insa nu cunosc metode eficiente pentru a o face, in conditiile in care timpul este mereu o provocare.

 

Diana Mihaila, primul professional organizer din Romania si consultant acreditat in celebra metoda KonMari, vine in intampinarea acestor dileme la cel dintai eveniment dedicat exclusiv acestui subiect. #MareaOrganizare are loc pe 6 aprilie, la Hotel Sheraton, din Bucuresti.

Romanii spun ca mai dificil de pastrat in ordine sunt bucataria (34,1%), living-ul (24%) si camerele copiilor (15,1%), in timp ce aproape jumatate sustin ca este aproape imposibil sa pastreze curatenia in dulapurile cu haine, arata un sondaj recent realizat in cadrul programului #MareaOrganizare. Tocmai de aceea, organizarea casei si aplicarea metodei KonMari – creata de japoneza Marie Kondo – vor fi demonstrate practic de Diana, alaturi de participantii si de invitatii speciali ai evenimentului. Accentul se va pune si pe controlul cantitatilor, dar si pe modul in care poti crea un flux firesc al spatiului si obiectelor, adaptat stilului tau de viata.

#MareaOrganizare este primul eveniment-spectacol din Romania dedicat solutiilor de organizare, ce integreaza intr-o maniera dinamica si interactiva concepte de personal, home and professional organizing. El este o completare fireasca a programului de punere in ordine a locuintei in decurs de o luna de zile, creat de Diana Mihaila si isi propune sa ofere solutii reale, rapide si usor de pus in practica la problemele ce consuma timpul unei familii si nu numai.

Alte subiecte ce vor fi discutate alaturi de invitatii speciali:

  • organizarea eficienta a meselor, a frigiderului si a listei de cumparaturi saptamanale, impreuna cu Daniela Niculi, technician nutritionist si food blogger @ DanielaNiculi.ro
  • organizarea timpului in familie si a programului de somn pentru copii, impreuna cu Ioana Stanescu – specialist in somnul copiilor Nani Nani Bebelus
  • organizarea valizei pentru vacanta, alaturi de Alina Gheorghiescu, blogger @ FamiliaHaiHui.ro

”Pe langa organizarea casei, o mare provocare o reprezinta managementul timpului, banilor si a resurselor si, nu in ultimul rand, organizarea spatiului de lucru. Scopul meu ca si professional organizer este de a te ajuta sa ajungi la un stil de viata mai echilibrat, intelegand ca ceea ce constituie surplus pentru tine poate fi directionat in zona de caritate si sustenabilitate”, a explicat Diana Mihaila.

Detalii complete despre programul evenimentului gasesti aici.

Biletele pot fi achizitionate de aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea