Evenimente

#pelicula fiesta #pelicula #festival de film #filme

Maine incepe Pelicula Fiesta – film, dans si muzica pe 11 si 12 septembrie, la Verde Stop Arena

Película Fiesta, eveniment-experienta in premiera la cea de-a sasea editie a Película, singurul festival de film si cultura ibero-americana din Romania va avea loc pe 11 si 12 septembrie, intre orele 17:00 – 22:30, la Verde Stop Arena (sos. Barbu Vacarescu nr. 162 – 164) din Bucuresti iar biletele sunt disponibile pe Eventbook.

Evenimentul isi doreste sa prelungeasca sentimentul de vacanta cu inca doua zile de filme, concerte, demonstratii de dans, ateliere pentru copii expozitie de afise stradale si povesti de calatorie.

Programul complet al evenimentului este:

Sambata, 11 septembrie

17.00 – 19.00 - Ritmuri de bossanova, salsa si rumba – 120’

17.00 – 20.30 - Ateliere de impletit si decorat coronite din flori, de codite colorate si de facepainting inspirat din sarbatoarea mexicana Dia de Los Muertos 

18.30 - Povesti din America Latina cu scriitorul Marius Chivu (zona Humanitas) – 60’

19.00 - Demonstratii de dans: Tango argentinian (zona Scena) – 15’

19.15 - Ioana Ernea si Alexandru Nuca (muzica argentiniana) – 45’

20.00 – Concert Jose Almar (muzica argentiniana) – 20’

20.30 - Proiectie COCO (animatie, Mexic) cu subtitrare in limba romana – 109’

Duminica, 12 septembrie

17.00 – 19.00  - Ritmuri de bossanova, salsa si rumba – 120’

17.00 – 20.30 - Ateliere de impletit si decorat coronite din flori, de codite colorate si de facepainting inspirat din sarbatoarea mexicana Dia de Los Muertos 

18.30 - Povesti din America Latina cu Diana Pavlenco (zona Humanitas) – 60’

18.45  - Demonstratii de dans: Tango argentinian (zona scena) – 15’

19.00 - Gabriela Costa & Alex Man (muzica braziliana) – 30’

19.30 - Yury Meza (muzica peruviana) – 30’

20.00 - Demonstratie de dans Cuban Flavour Dance School – 20’

20.30 proiectie BUENA VISTA SOCIAL CLUB (Documentar, Cuba) – cu subtitrare in limba romana – 105’

Zilnic, intre 17.00 – 22.30, in cadrul evenimentului vo fi si Foodtruck si bauturi specifice, un pop-up shop cu designeri de haine colorate, numai bune pentru calatoriile cu gandul pe meleaguri indepartate si accesorii si bijuterii inspirate de motivele sud-americane si o expozitie de Afişe stradale din Madrid şi Barcelona, prin amabilitatea Ambasadei Spaniei

Regulament de acces:

Accesul se face incepand cu ora 17.00, in zilele de 11 si 12 septembrie. Copiii sub 10 ani beneficiaza de acces gratuit, dar numai insotiti de un adult.

Intrarea se face in baza biletului de acces, in limita locurilor disponibile, in conditii de pandemie.

Participantii vor respecta masurile de distantare sociala de minimum 1,5 m fata de celelalte persoane, precum si marcajele efectuate de catre organizator.

Accesul in spatiul de eveniment se face cu respectarea masurilor in vigoare, de protectie impotriva raspandirii virusului SARS-CoV-2 si este conditionat de efectuarea triajului observational, de furnizarea datelor personale in cazul unei eventuale anchete epidemiologice dar si de prezentarea unuia dintre urmatoarele documente:

- dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2, care sa releve faptul ca au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
- rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; -
- dovada ca persoanele care doresc sa participe la eveniment se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

La intrare nu vor fi disponibile teste rapide.

Pe durata participarii la eveniment, purtarea mastii este obligatorie, exceptand momentele in care se consuma bauturi sau produse alimentare.
in cadrul evenimentului este permis accesul cu animale de companie dar este obligatorie tinerea acestora in lesa si curatarea in urma lor.

Este interzis accesul cu bauturi imbuteliate (apa in recipiente mai mari de 0.5l, bauturi carbogazoase) si alcool de orice fel, obiecte contondente, stroboscop, faclii, torte, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale.

Programul complet al Película Fiesta dar si al celei de-a sasea editii a Película este disponibil pe site-ul www.peliculafiesta.ro si pe pagina de Facebook a festivalului, iar biletele vor putea fi achizitionate de la punctul de vanzare din cadrul evenimentului si de pe eventbook.ro. Pretul biletului este de 50 lei/zi, copiii sub 10 ani au acces gratuit.

Festivalul va avea loc anul acesta intre 8 si 12 septembrie la Bucuresti, in spatiile cu traditie si prietene ale Película, Cinema Elvire Popesco si Institutul Cervantes si intre 11-12 septembrie la Verde Stop Arena, si pentru prima data la Cluj-Napoca, intre 17 si 19 septembrie, la Cinema Victoria.

De asemenea, Película va continua varianta gasita anul trecut pentru ca o selectie de filme, disponibile exclusiv online, sa ajunga la cat mai multi spectatori in perioada 13 - 19 septembrie, pe platforma Cinesquare (www.cinesquare.net).

Sa inceapa fiesta!

¡Hasta pronto!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea