Evenimente

#tiff 2016 #festivalul international de film transilvania #madalina ghenea #sophia loren

Madalina Ghenea si Sophia Loren, pe aceeasi scena la TIFF 2016

De-a lungul timpului, Madalina a fost comparata de nenumarate ori cu Sophia Loren, iar acum cele doua dive vor pasi pe aceeasi scena in cadrul Festivalul International de Film Transilvania (TIFF).

 

Comparata de presa italiana cu Sophia Loren, Madalina Ghenea o va intalni pe celebra actrita italiana in cadrul Galei de inchidere TIFF, pe 4 iunie, la Teatrul National din Cluj, unde ii va inmana "Premiul pentru intreaga cariera". Vedeta va lua parte si la o proiectie speciala a filmului Tinerete / La giovinezza / Youth, de Paolo Sorrentino, sambata, 4 iunie, de la ora 14.00, la Casa de Cultura a Studentilor. in film, Madalina Ghenea joaca alaturi de Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz si Jane Fonda. Biletele pot fi cumparate in avans de pe biletmaster.ro.

Inca de la primele sale aparitii pe marele ecran, presa italiana scria despre frumoasa actrita si top model din Romania ca are "farmecul mediteraneean al Sophiei Loren". La fel ca marea actrita italiana, Madalina si-a inceput cariera de fotomodel la varsta de 15 ani. A aparut apoi in reclamele unor branduri faimoase, iar la scurt timp a primit oferte de roluri in productii internationale. In 2011, a debutat ca actrita in comedia italiana "I Soliti Idioti" (r. Enrico Lando), a jucat in productii de succes precum "Dom Hemingway" (2013), alaturi de Jude Law, "Youth" (2015), alaturi de Michael Caine si Harvey Keitel, sau "Zoolander 2" (2016), unde i-a avut colegi de filmari pe Ben Stiller si Owen Wilson.

Madalina Ghenea, care joaca rolul lui Miss Univers, a facut senzatie anul trecut pe covorul rosu la Cannes, unde "Youth/ La Giovinezza" a concurat pentru Palme d’Or. Este al doilea film in care regizorul italian multi-premiat pentru "Il Divo" si "La grande bellezza" lucreaza cu actori de limba engleza, dupa "This Must Be the Place", cu Sean Penn. Filmul are in distributie nume ca Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Jane Fonda si Paul Dano. "Youth" a castigat trofeele pentru Cel mai bun film european, Cel mai bun regizor si Cel mai bun actor (Michael Caine) la Premiile Academiei Europene de Film si a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun cantec original.

Michael Caine joaca rolul unui dirijor retras din activitate care mediteaza asupra dificultatilor varstei a treia, in timp ce petrece o vacanta intr-o statiune de lux din Elvetia, alaturi de un bun prieten al sau, interpretat de Harvey Keitel.

Sursa foto: hmultiplex.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea