Evenimente

#monstri #film horror #festival #filme #luna plina #festivaluri

Luna plina scoate la iveala cei mai infricosatori monstri

In perioada 25-28 august are loc Festivalul de Film Horror & Fantastic, intitulat "Luna Plina". Festivalul se afla deja la cea de-a cincea editie si are loc la Biertan.

Timp de patru zile, in satul pitoresc din Transilvania, fanii genului se vor delecta cu povesti de groaza, petreceri, ateliere fantastice, vânatori de fantome, jocuri de tip „escape room” si bunatati din zona, la târgul de produse traditionale.

Filmele vor fi proiectate in Gradina Melies, Cinema Vertigo si Sala Karloff, iar festivalul se va incheia, cum o cere traditia, cu musicalul "The Rocky Horror Picture Show", care implineste 41 de ani.

Mai multe detalii despre filmele din program si surprizele editiei vor fi publicate in perioada urmatoare pe siteul festivalului.

Una dintre noutatile editiei este competitia de scurtmetraje horror & fantastice, care revine in programul "Luna Plina" alaturi de sectiunea competitiva de lungmetraj. Publicul va decide, ca in fiecare an, cine pleaca acasa cu trofeul.

Un eveniment cu totul special la Biertan va fi cine-concertul celor de la Foley'Ala, care vor acompania live filmul mut "Genuine: A Tale of a Vampire" (1920), regizat de Robert Wiene, autorul unei capodopere a genului, "Cabinetul doctorului Caligari".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea