Evenimente

#certificat verde # maratonul bucuresti #participanti

La Maratonul Bucuresti vor putea participa doar persoanele vaccinate sau trecute prin boala

La Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON (30-31 octombrie), vor avea acces doar alergatorii care sunt vaccinati impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum si pentru cei care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

Bucharest RUNNING CLUB anunta ca, in conformitate cu noile reglementari legale in vigoare si dupa analizarea situatiei actuale impreuna cu partenerii si factorii de decizie implicati in procesul de organizare, la eveniment va fi permis doar accesul alergatorilor care vor face dovada inregistrarii si care pot prezenta dovada vaccinarii sau vindecarii de infectia cu virusul SARS-CoV-2, prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hartie sau in format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

„Certificatul Verde” poate fi descarcat aici: https://certificat-covid.gov.ro/login.

Data fiind conjunctura actuala, Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON se va desfasura pe durata a doua zile, astfel incat cursele evenimentului sa poata fi organizate in conditii de maxima siguranta sanitara.

Totodata, la cursele individuale de 5km, limita minima de varsta a alergatorilor a fost stabilita la 16 ani, cu respectarea conditiilor de participare mentionate mai sus.

Inscrierile sunt deschise pana pe 26 octombrie la sfarsitul zilei pentru toate cursele pe https://bucharest-marathon.com/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea