Evenimente

#La Belle Epoque #best festival film

La Belle Epoque deschide festivalul de film TIFF

Cea de-a 19-a editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), cel mai mare festival de film din Romania, va debuta pe 31 iulie cu comedia-drama romantica franceza La Belle Époque din 2019.

Personajul central al La Belle Époque, interpretat de Daniel Auteuil, alege sa retraiasca ziua in care a cunoscut-o pe sotia sa, interpretata de fermecatorul Fanny Ardant. Un Westworld francez cu actori in loc de roboti, La Belle Époque „ne ajuta sa ne amintim cum si de ce ne indragostim in primul rand”, a scris Variety, potrivit organizatorilor festivalului.

Pana pe 9 august, ultima zi a TIFF, unele dintre cele mai asteptate filme ale anului, premiate la festivaluri sau Oscaruri, titluri controversate, comedii delicioase si povesti inspirate de evenimente reale, vor fi proiectate in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Lista include La Dolce Vita de Federico Fellini, drama poloneza Corpus Christi regizata de Jan Komasa, sotiile militare ale lui Peter Cattaneo si Parazitul lui Bong Joon Ho.

O alta comedie franceza, una premiata cu Ursul de Argint la Berlin, va inchide TIFF 2020 pe 9 august - Effacer l'historique / Delete History, cel mai recent film al lui Benoit Delépine si Gustave Kervern.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea