Evenimente

#Comedy Central #Jimmy Carr #romania #spectacol

Jimmy Carr, spectacol de exceptie la Bucuresti! Nu rata o seara de ras in hohote

Dupa Eddie Izzard si Dylan Moran, inca un nume din prima liga stand up comedy de traditie britanica – Jimmy Carr - va sustine pe 3 iunie un show la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului “Gagging Order”.

 

Cu 8 DVD-uri la activ si peste 1.5 milioane copii vandute, sute de reprezentatii internationale si numeroase aparitii TV, Jimmy Carr este una dintre cele mai proeminente figuri ale scenei stand up internationale. One-liner-ele acide, umorul negru si ireverenta fata de tabu-uri l-au impus pe artist nu doar in Marea Britanie, dar si in Statele Unite, el devenind in ultimii 5 ani un invitat frecvent al unor emisiuni precum Late Night With Conan O’Brien sau The Tonight Show with Jay Leno, dar si protagonistul a doua Comedy Central Specials.

Nascut in Anglia dintr-o familie de imigranti irlandezi si absolvent de stiinte politice, Jimmy si-a inceput cariera de stand up comedian in 2000, devenind simultan si un cunoscut om de televiziune. Numele sau se leaga de formate de succes ale Channel 4 – emisiunile-concurs “Distraction” si “Your Face or Mine?” sau seria “100s” – dar si de emisiuni al caror invitat a fost de-a lungul timpului, precum “Top Gear” sau “The Panel”. Ca om de scena, Jimmy Carr a fost deseori numit “cel mai muncitor artist de comedie”: turneele sale sunt unele mamut, de cele mai multe ori cu pauze de doar 5 saptamani intre ele. “Gagging Order” a numarat din 2012 pana in prezent peste 250 de reprezentatii doar in UK si Irlanda. Totodata, artistul a bifat pana acum cele mai importante festivaluri de comedie din lume, de la Edinburgh Festival la Just for Laughs din Montreal, printre altele devenind si primul stand up comedian care a sustinut (pe 3 februarie 2007) o reprezentatie in Second Life.

Spectacolul Gagging Order va avea loc pe 3 iunie la Sala Palatului din Bucuresti, biletele fiind disponibile online pe myticket.ro, in reteaua Diverta si la casa de bilete a Salii Palatului, la patru categorii de pret, intre 100 si 250 lei. Ora de incepere a show-ului este 20:00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.

Livehouse Comedy este principala platforma de live entertainment dedicata in Romania fenomenului stand up comedy international. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus pana acum reprezentatii ale unor artisti ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco si Michael Winslow.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea