Evenimente

# eveniment bucuresti #Jardin Urbain #eveniment

Jardin Urbain: patru zile de relaxare, muzica si mancare savuroasa, in Bucuresti

Bucurestenii se pot bucura de patru dupa-amieze de relaxare, in compania prietenilor, a unui pahar de cocktail si a unei farfurii cu mancare delicioase. La acestea se adauga muzica buna si o atmosfera de invidiat.

 

ParkLake Shopping Center gazduieste in perioada 13 – 16 septembrie cea de-a doua editie a festivalului Jardin Urbain. Combinatia perfecta intre un festival gastronomic si un boutique-festival de muzica electronica, acesta isi propune sa incante publicul timp de patru zile cu delicii culinare din bucataria nationala si internationala, dar si cu muzica pe masura.

Organizat de Festival de Bonheur si gazduit de ParkLake, Jardin Urbain propune pentru al doilea an consecutiv un line-up culinar de exceptie, cuprinzand treisprezece participanti vestiti si apreciati: Arepas Colombianas, Bubble Waffle, Creperie de Paris, Flying Pig, Furgoneta Street Chefs, Gattini Pasta, Lazy Duck, Mexican Bizness, The Bun, Time In, The Buss Specialty Coffee, Vice Cream, Za German WurstWagen. Acestia vor prepara pentru public bucate dintre cele mai gustoase si vor evidentia cele mai noi trend-uri in materie culinara.

In plus, dupa-amiezele petrecute la festival vor avea o nota classy & chic datorata artistilor de muzica electronica ai cunoscutului label CREW LOVE. Nick Monaco, No Regular Play, Wolf + Lamb, dar si DJ ca Bubble Boy, sau Radu Nicolaescu (aka NADOO) si alti invitati surpriza vor transforma cele patru zile de festival in experiente savuroase, perfecte pentru inceputul de toamna.

Accesul la eveniment este gratuit.

Program:

  • Joi, 13.09 – 16:00 - 23:00
  • Vineri, 14.09 – 16:00 - 23:00
  • Sambata, 15.09 – 11:00 - 23:00
  • Duminica, 16.09 – 11:00 - 23:00

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea