Evenimente

#reduceri #activitati #evenimente #expozitii

Inceputul de an vine cu reduceri colosale si expozitii incitante pentru copii si nu numai

Au inceput reducerile de iarna! Daca adultii se pot bucura de sesiuni intense de shopping, cei mici se pot distra in timp ce admira cel mai mare colaj de desene din Romania, dedicat animalelor de companie, dar si expozitia de creatii LEGO.

In perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2020, ParkLake Shopping Center ii invita pe bucuresteni la un adevarat maraton al cumparaturilor, ofertele si reducerile de pana la 70% fiind prezente in toate magazinele din centrul comercial. Un moment prielnic pentru ca noi articole vestimentare si accesorii sa isi faca loc in garderoba, trusele de make-up sa fie completate cu noi produse de infrumusetare, iar cartile momentului sa fie descoperite de catre iubitorii de lectura.

Reducerilor colosale, insa, li se adauga si doua expozitii in care arta si imaginatia se imbina in moduri pe cat de atractive si amuzante, pe atat de sugestive. Un inceput de an al surprizelor, provocarilor si povestilor devenite realitate!

Cel mai mare colaj de desene din Romania dedicat animalelor de companie

In perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020, ParkLake Shopping Center si ARPAC – Asociatia Romana a Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie – invita publicul sa vizioneze cel mai mare colaj de desene dedicat animalelor, dar si sa afle informatii esentiale despre ingrijirea responsabila a micilor necuvantatoare. La realizarea colajului au participat elevi de la scoli din intreaga tara, rezultand 3200 de desene pe coli A4. Actiunea a fost parte a programului educational ABC-ul ingrijirii Animalelor de Companie desfasurat la nivel national in peste 200 de scoli, fiind adresat elevilor, profesorilor si parintilor.

Intinzandu-se pe o suprafata de 200 de mp, colajul va ocupa intreaga suprafata din zona Main Square, de la parterul centrului comercial ParkLake – un eveniment de record mondial.

Imaginatie fara frontiere in cadrul expozitiei de creatii LEGO®

Luna februarie aduce la ParkLake Shopping Center o noua expozitie in care imaginatia si creativitatea si-au gasit expresie prin intermediul pieselor LEGO®! Creatiile din piese LEGO® Winter Brickville propuse de RoLUG – Romanian LEGO® User Group - vor putea fi admirate in perioada 6-9 februarie, in intervalul 10:00 – 22:00, zona Main Square. Zeci de creatii personale expuse in premiera si seturi oficiale cu teme precum City, Creator, Star Wars, Harry Potter, Technic sau Friends asteapta sa fie descoperite de catre publicul de toate varstele. Vizitatorii sunt invitati sa patrunda in lumi pline de magie si povesti prin intermediul principalelor puncte de atractie ale expozitiei: oraselul de iarna, trenuletele in miscare, taramul vrajitorilor, universul Star Wars™, tancuri, snowmobile, senilate, utilaje de iarna si multe altele.

Cele doua expozitii vor fi amplasate la parterul centrului comercial ParkLake, in zona Main Square, iar vizitarea acestora este gratuita.

Detalii despre campaniile si evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea