Evenimente

Incepe toamna cu un outfit nou! Profita de reduceri si fa cumparaturile in siguranta

Odata cu venirea toamnei tot mai multe persoane isi indreapta atentia catre schimbarea garderobei. Profita de reducerile de sezon si fa cumparaturi in singuranta. In plus poti castiga premii surpriza. 

 

ParkLake intampina toamna cu noile colectii si cu o multime de surprize pentru clientii sai. Astfel, vizitatorii centrului comercial isi vor putea reinnoi garderoba cu tinute de sezon la preturi speciale, intr-un cadru sigur si relaxant.

Timp de patru weekend-uri, respectiv in fiecare sambata si duminica, in perioada 19 septembrie – 11 octombrie, toti pasionatii de shopping sunt asteptati cu reduceri de pana la 20% in magazinele partenere, la diferite categorii de produse: Imbracaminte; Incaltaminte si Accesorii; Servicii si Produse de Infrumusetare; Home&Deco si alte Servicii. Mai mult, clientii care vor face cumparaturi de minimum 150 de lei din categoriile mentionate vor primi vouchere de 50 de lei (in limita stocului disponibil), vouchere valabile in peste 100 de magazine. Pentru a intra in posesia acestora, participantii trebuie sa prezinte bonul fiscal la biroul de informatii al centrului comercial.

19-20 septembrie – Reduceri de pana la 20% la categoria Imbracaminte Femei, Barbati si Copii

In acest weekend, persoanele pasionate de moda pot achizitiona articole de imbracaminte din colectiile de toamna-iarna cu reduceri de pana la 20% in magazinele partenere. Cele mai noi produse vestimentare pentru o toamna chic, plina de culoare si stil vor putea fi, astfel, adaugate la garderoba pentru noul sezon.

26-27 septembrie –  Reduceri de pana la 20%  la categoria Incaltaminte si Accesorii pentru Femei, Barbati si Copii

Dupa ce au ales tinutele preferate, vizitatorii vor putea sa le accesorizeze cu cele mai noi modele de pantofi, genti, dar si bijuterii.

03-04 octombrie –  Reduceri de pana la 20%  la categoria Servicii si Produse de Infrumusetare

Sezonul rece vine cu multe provocari pentru ten, dar si cu propuneri de neratat in materie de produse cosmetice de ingrijire, precum si servicii de beauty pentru un look perfect asortat noilor tinute si accesorii proaspat descoperite. Tot ce trebuie facut pentru a le descoperi este o vizita in magazinele de profil din ParkLake.

10-11 octombrie –  Reduceri de pana la 20% la categoria Home&Deco si alte Servicii

Dupa trei weekend-uri dedicate outfit-urilor preferate, serviciilor si produselor de infrumusetare, vizitatorii vor avea ocazia sa beneficieze de noi discount-uri in magazinele partenere din categoriile Electrocasnice, IT, Mobila si decoratiuni, Servicii de curatatorie si multe altele. Tot ce trebuie sa faca este sa consulte lista magazinelor partenere si sa aleaga din oferta disponibila.

In siguranta #nudoaracasa

In contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat si adoptat masuri sporite de igiena si siguranta, pentru a oferi in continuare o experienta de shopping cat mai sigura si placuta clientilor sai. Astfel, a verificat si certificat procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii, obtinand astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand in acest fel sanatatea si siguranta tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

In plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul in siguranta #nudoaracasa. Printre acestea se numara implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial si informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum si instalarea sistemelor de masurare a temperaturii la toate intrarile in centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant in toate zonele comune principale (intrari in mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulatie in mall, precum si implementarea unor noi sisteme de semnalistica si informare menite sa transmita vizitatorilor masurile de protectie si conduita recomandate in interiorul centrului comercial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea