Evenimente

#targ de carte si muzica #lansare de carte #evenimente #targ de carte

Incepe Targul de Carte si Muzica Libris Brasov! Peste 100 de lansari de carte, concerte, recitaluri si expozitii

Targul de Carte si Muzica Libris Brasov a ajuns la editia a XVI-a si te asteapta cu peste 100 de evenimente culturale precum: lansari de carte, concerte, recitaluri, expozitii, conferinte si mai mult de 40 de standuri expozitionale de carte din domenii.

 

In cele patru zile de expozitie vei avea ocazia sa alegi carti din domenii precum: beletristica, dezvoltare personala, business, spiritualitate, hobby, carti pentru copii sau volume de specialitate. Sute de edituri si zeci de mii de titluri vor fi prezente la cea de-a 16-a editie a Targului de Carte si Muzica Libris Brasov.

Punctul culminant al evenimentului care va avea loc intre 21 si 24 martie este acordarea Premiului National pentru Literatura Libris.

Devenit traditie, Targul de Carte si Muzica Libris Brasov reuneste si in acest an zeci de scriitori, muzicieni, artisti, oameni de cultura de la autori consacrati precum Aurora Liiceanu, Cristian Tudor Popescu, Sebastian Lazaroiu, Adrian Lesenciuc, Daniela sontica, Hanna Bota, Florina Ilis, Ion Muresan, Chris Simion-Mercurian, Nicolae Baciut, Mircea M. Ionescu, Catalin Stanciu, Lucian Ciuchita dar si la debut: Nicoleta Beraru, Monica Tonea, Daniela Anton, Cezara Zamfir, Viorica Nagacevschi; carti pentru copii: Alexandra Wadhwani, Teodor Pascu, Luiza Poteca; carti cu filon istoric semnate de Nicolae Pepene, Claudia Motea, Mihaela Simina; albume de arta: Ion Georgescu Muscel, Aurelia Marginean Stoie.

In cadrul targului va fi organizata mult asteptata conferinta dedicata dezvoltarii personale si spirituale "Observa-ti mintea" sustinuta joi seara de Niculina Gheorghita.

Unul dintre momentele cheie ale evenimentului este acordarea de catre Libris.ro a Premiului National pentru Literatura Libris. Evenimentul are loc in premiera la aceasta editie insa va deveni o traditie. Astfel, anual, va fi selectat in baza unor criterii riguroase - si cu aportul Uniunii Scriitorilor din Romania - un autor roman, care va primi un premiu in valoare de 5.000 de lei. Evenimentul va avea loc vineri, 22 martie, incepand cu ora 18.00.

Tot vineri, 22 martie, incepand cu ora 19:00 va avea loc Recitalul Extraordinar de poezie si jazz "Te-ai gandit vreodata?" cu actrita romano-canadiana Claudia Motea si Lucian Sabados.

Targul de Carte si Muzica Libris este organizat de Asociatia Libris Cultural la Aula Magna a Universitatii Transilvania (Bd. Iuliu Maniu, nr. 41A - Brasov) si este sustinut de libraria online Libris.ro. Intrarea este libera.

Mai multe detalii despre program si orarul complet al desfasurarii evenimentelor aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea