Evenimente

#cupa de tenis #tenis

Incepe Cupa de Tenis SensoDays

Cupa de Tenis SensoDays a ajuns la cea de-a sasea editie. Anul acesta Cupa SensoDays va avea loc la Tenis Club Herastrau in perioada 02 – 09 iunie.

 

SensoDays se traieste cu personalitate si atitudine, in stilul personal al fiecaruia dintre clientii care i-au trecut pragul cu un click. SensoDays este despre oameni si confortul locului in care acestia aleg sa isi petreaca timpul. O propunere despre a vedea cum arata auzul, despre a auzi cum miroase linistea locului in care te reunesti seara de seara cu familia, despre a gusta culoarea zilelor in care faci doar ce vrei tu sa faci.

O initiativa sustinuta de sensodays.ro si Conadi evenimentul isi propune sa aduca fata in fata echipe mixte formate din jucatori profesionisti si amatori intr-o competitie in care jocul devine personajul principal. Deschis membrilor clubului si tuturor celor care sunt pasionati de acest sport, evenimentul ramane de 6 editii o intalnire a stilurilor personale direct la fileu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea