Evenimente

#liceul de arte plastice #imparte bucurie #nicolae tonitza #tinere talente

“Imparte bucurie!” - Un proiect CSR dedicat valorizarii tinerelor talente din Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”

 Elevii Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” din Bucuresti vor participa in aceasta primavara la proiectul CSR cu tema “Imparte bucurie!”. Initiativa este sustinuta de echipa brandului ALOMA avand ca obiectiv promovarea talentului si creativitatii elevilor din clasele IX-XII ale liceului.

 

“Acest proiect reprezinta angajamentul nostru de a valoriza viitorii nostri artisti plastici. In urmatoarele luni, vom aduce in centrul atentiei lucrarile de arta realizate de catre liceeni alaturi de profesorii lor, pe tema aspirationala a campaniei noastre”, a declarat Cristian Doxan, Country Manager Romania & Adriatic Region FRONERI Ice Cream.

Lucrarile de arte plastice originale vor reflecta viziunea elevilor despre ceea ce ne poate darui, in viata de zi cu zi, bucuria de a trai si vor fi realizate prin tehnici precum: pictura in ulei, acuarele, grafica, creatii digitale, colaje.

Toate lucrarile inscrise in proiect vor fi jurizate de cadrele didactice din liceu si vor fi premiate de catre echipa ALOMA cu materiale de lucru necesare elevilor.

In aceasta perioada complexa, elevii nostri studiaza acasa, departe de colegi si de atelierele unde isi desfasurau activitatea creativa sub indrumarea cadrelor didactice. Acest proiect extracurricular ne ofera ocazia de a le valoriza si sustine talentul, de a le pune in valoare maiestria artistica”, a declarat Prof. Oana-May Isar, Director al Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”.

La finalul proiectului, atat castigatorii cat si toti participantii vor primi diplome si premii. Lucrarile de arta plastica realizate de elevii liceului vor fi expuse virtual pe canalele social-media ale initiatorilor si in mass media.

  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului